Şehit yakınları ve Gaziler İftarda buluştu

Şehit yakınları ve Gaziler İftarda buluştu

Şehit yakınları ve Gaziler İftarda buluştu

Şehit yakınları ve Gaziler İftarda buluştu

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği üyeleri Gazi ve Şehit yakınlarıyla iftar programında bir araya geldi.

 

Kardeşler restoranda düzenlenen programa Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Aksaray Şube Başkanı D. Mehmet Akbulut ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra dernek üyeleri gaziler, gazi ve şehit yakınları katıldı. Akbulut, program ile birlik ve beraberliklerini pekiştirmeyi amaçladıklarını belirterek,

“Sizin maneviyatınızdan, feyzinizden istifade etmek için hep beraber buradayız. ‘Allah bizim bu şuurumuzu daim etsin' diye dua ediyorum. Memleketin birliği, bütünlüğü için feda-i can etmiş, şehidimizin annesi olmak, babası olmak, eşi olmak, evladı olmak ayrı hususiyet, ayrı bir zenginlik, ayrı bir güzellik. Allah şehitlerimizin şefaatine nail eylesin. Bizi de onlardan istifade edenlerden etsin inşallah.

“Bizim için en kıymetli günlerden birisi sizlerle olduğumuz vakitler. Sizler, bizlerin ailesisiniz. Bizler de sizlerin evlatlarıyız. Bu şiyarla hizmet ediyoruz. Hizmet etmekten en çok onur ve gurur duyduğumu ifade etmek isterim.

"Şehit anneleri, şehit babaları, şehit eşleri, şehit Yetimleri, gaziler ve onların yakınları bu ülke için çok değerli insanlardır. Onlar en değerli varlıklarını bu vatanın bölünmez bütünlüğü için feda etmişlerdir. Şehit aileleri ve Gaziler olarak, her zaman devletimizin, milletimizin, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, emniyet güçlerinin arkasında olacağız. Amacımız birlik ve beraberliğimizi daim kılmak" diyen Başkan Akbulut “Bu vesileyle bir kez daha aziz şehitlerimize ve ebediyete irtihâl etmiş gazilerimize Allahtan rahmet, hayattaki gazilerimize ve şehit yakınlarına sağlık, sıhhat ve afiyet diliyorum” depremde vefat eden kardeşlerimize Allah’tan Rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum rabbim ülkemize bir  daha böyle felaketi yaşatmasın. Bayramınızı şimdiden tebrik ederim dedi.
Kur'anı Kerim tilavetinin ardından sohbet ortamında devam eden programda dernek başkanı Akbulut, şehit yakını ve gazilerin sorunlarını dinledi.

 



Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri