Şehit Yakınları ve Gaziler Yemekte Buluştu

Şehit Yakınları ve Gaziler Yemekte Buluştu

Şehit Yakınları ve Gaziler Yemekte Buluştu

 

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği üyeleri  Gazi ve Şehit yakınlarıyla yemek programında bir araya geldi.


Kardeşler Mehmet Usta restoranda düzenlenen programa Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Aksaray Şube Başkanı D. Mehmet AKBULUT ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra dernek üyeleri gaziler, gazi ve şehit yakınları katıldı.

 

 

 Akbulut, program ile birlik ve beraberliklerini pekiştirmeyi amaçladıklarını belirterek, "Şehit anneleri, şehit babaları, şehit eşleri, şehit Yetimleri, gaziler ve onların yakınları bu ülke için çok değerli insanlardır. Onlar en değerli varlıklarını bu vatanın bölünmez bütünlüğü için feda etmişlerdir. Şehit aileleri ve Gaziler olarak, her zaman devletimizin, milletimizin, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, emniyet güçlerinin arkasında olacağız. Amacımız birlik ve beraberliğimizi daim kılmak." diyen  Başkan Akbulut “Bu vesileyle bir kez daha aziz şehitlerimize ve ebediyete irtihâl etmiş gazilerimize Allahtan rahmet, hayattaki gazilerimize ve şehit yakınlarına sağlık, sıhhat ve afiyet diliyorum” dedi.

 


Kuran ı Kerim tilavetinin ardından
Sohbet ortamında devam eden programda dernek başkanı Akbulut, şehit yakını ve gazilerin sorunlarını dinledi.

 



Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Çarşamba 23.6 ° / 12.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri