"Şehitlerin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz"

Şehit aileleri ziyaret edildi

Vali Aykut Pekmez´in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi şehit aileleri ziyaretlerine devam ediyor.
Şehit yakınları ile yakından ilgilenen Pekmez; devletin her zaman şehit ailelerin yanında olduğunu eksiklik ve ihtiyaçları ile ilgili her zaman çözüm üretmeye devam edeceklerini söyledi.
Yeşim Pekmez Hanımefendi beraberinde Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül´ün eşi Semiha Sarıgül,  Aksaray Kaymakam Adayı Fatmagül Dalmış, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk ile 1973 yılında vatani görevini yaparken şehit olan Mehmet Şen´in kızı Türkan Şen ile 2006 yılında Siirt Eruh´ta şehit olan Orçun Yaldır´ın babası Hüsnü Yaldır ve ailesini ziyaret etti.
Şehit yakınları ile bir sür sohbet eden Yeşim Pekmez Hanımefendi; sorun ve ihtiyaçlarla ilgili bilgi aldı. Şehit yakınlarının karşılaştıkları sorunlarına çözüm üretmenin kendilerinin görevi olduğunu belirten Pekmez; devletin şehit yakınlarının her zaman yanında olduğunu, imkanlar ölçüsünde eksikliklerin giderilerek sorunların çözüme kavuşturulduğunu kaydetti.
Şehit Mehmet Şen´in kızı Türkan Şen ve eşi ile bir süre sohbet eden Yeşim Pekmez Hanımefendi; devletin kendilerine sahip çıkmasından duyduğu memnuniyeti belirterek dua eden Şehit kızı Şen´e teşekkür etti.
?Şehitlerini hakkını ne yapsak ödeyemeyiz? diyen Pekmez; şehit ailelerinin her zaman kapısını çalmaya hal-hatırlarını sormaya devam edeceklerini söyledi. Yeşim Pekmez Hanımefendi Vali Aykut Pekmez tarafından üzerinde şehidin fotoğrafı ve Türk Bayrağı bulunan tabloyu takdim etti.  
Şehit Orçun Yaldır´ın ailesi ile görüşen Pekmez ve beraberindeki heyet torun sahibi olan Yaldır çiftini tebrik etti. Şehit Yaldır´ın babası Hüsnü Yaldır ve aile üyeleri ile sohbet eden Pekmez; Vali Aykut Pekmez tarafından üzerinde şehidin fotoğraflı ve Türk Bayrağı bulunan tabloyu şehit ailesine takdim etti.


Çarşamba 30.7 ° / 17.4 °
Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri