Sehpa Modelleri

Sehpa Modelleri

Sehpa Modelleri

Sehpa Modelleri

Her evin vazgeçilmezi olan sehpalar Hipicon farkı ile görücüye çıkıyor. Klasik zigon sehpaların yanı sıra firmalar tarafından sehpalara yeni bir ruh kazandırılmış. Ayrıca orta sehpası, bilgisayar sehpası, tv sehpası gibi farklı sehpa modelleri artık sıradan bir eşya değil, bir ihtiyaç.

Küçülen evler ile birlikte ürünlerin fazla yer kaplamamasına dikkat ediliyor. Ahşap sehpalar ise yerini mermer ya da taş görünümlü modellere bırakıyor.

3´lü sehpalar hala alıcı bulurken özellikle farklı asimetrik şekillerden üretilmiş modeller de dikkat çekiyor. Kabuk sehpalar natürellikten yana olanlar tarafından kullanılırken siyah granit ve mermer görünümlü orta sehpalar ile salonları süslemek için ideal ürünler olarak pek çok kullanıcı tarafından tercih ediliyor.

Hipicon Farkı

Hipicon ev tekstilinden ev eşyalarına kadar pek çok tasarım ürünü müşterisi ile buluşturuyor. Klasik formda olan sehpalara hiç benzemeyen bu ürünlerde öne çarpan ise yan sehpalar oluyor. Eviniz, ofisiniz, iş yeriniz için ünlü markalar tarafından üretilen en güzel modelleri https://www.hipicon.com/ev/mobilya/sehpa üzerinden inceleyebilirsiniz. Ayrıca iç içe geçen modeller ile yer tasarrufu sağlayabilirsiniz.



Anahtar Kelimeler: Sehpa Modelleri
Salı 12.6 ° / 4 °
Çarşamba 14 ° / 4.8 °
Perşembe 10.2 ° / 2.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri