Şehrin trafikte yeni can damarı 50 metrelik bulvar tamamlandı

Şehrin trafikte yeni can damarı 50 metrelik bulvar tamamlandı

Şehrin trafikte yeni can damarı 50 metrelik bulvar tamamlandı

ŞEHRİN TRAFİKTE YENİ CAN DAMARI 50 METRELİK BULVAR TAMAMLANDI

 

BAŞKAN DİNÇER; ‘’YENİ YOL AĞIMIZ ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN’’
 


 


 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in vatandaşlara güvenli ve kolay ulaşım imkânı sunmak için hayata geçirdiği 50 Metrelik Yeni Bulvar Yolunda çalışmalar tamamlandı.  
 


 

50 Metrelik Yeni Bulvar Yolu, Aksaray’ın trafik yoğunluğunun en çok yaşandığı hem turizm hem de sanayi güzergahındaki trafiği önemli ölçüde rahatlatacak biçimde projelendirildi.  
 


 

Sağlık beldesi yolu güzergâhı üzerinde Hürriyet ve İstiklal Mahallesinin birleşme noktasından başlayarak Hacılar Harmanı Mahallesine bağlantısı sağlanan 6.5 kilometre uzunluğunda, 50 metre genişlikteki yol trafiğe açıldı.
 


 

Şehrin ulaşım sorunlarına kalıcı çözümler üretmek adına birçok yolda yenileme çalışması yapıldığını söyleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 50 Metrelik Yeni Bulvar Yolu ile ilgili yaptığı açıklamada yeni yolun hayırlı olması temennilerinde bulundu. Başkan Dinçer yol çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’ Şehrimizin planlı büyümesine katkı sağlayacak olan 50 Metrelik Yeni Bulvar Yolumuz Hürriyet, İstiklal, Yavuz Sultan Selim, Mehmet Akif Ersoy, Selçuklu ve Hacılar Harmanı Mahallerimizi birbirine bağlıyor. Ayrıca ASTİM, OSB, Toptancılar Sitesi ve Sağlık yolu gibi yoğun olarak kullanılan bölgelere de ulaşımı kısaltıyor. Vatandaşlarımıza kolay ulaşım imkanları sunmak için yol çalışmalarımıza devam edeceğiz.’’ Dedi.
 



Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Çarşamba 23.6 ° / 12.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri