Serada ürettiği çiçeklerle insanların mutluluklarına ortak oluyor

Serada ürettiği çiçeklerle insanların mutluluklarına ortak oluyor

Serada ürettiği çiçeklerle insanların mutluluklarına ortak oluyor

 

Aksaray ili Ortaköy İlçesi Gökler köyünde yaşayan 23 yaşındaki iki çocuk annesi Seher Akın, bahçesindeki serada yetiştirdiği 400 çeşit süs bitkilerini kendi markasıyla tüm Türkiye'ye sunuyor.

Yılın 12 ayı ve Özel günler öncesi yoğun şekilde bahçesindeki seralarında süs bitkilerini büyük bir özenle yetiştirip  hazırlayan Seher Akın, hazırladıkları çiçekleri internet ve telefon siparişi üzerinden il merkezindeki müşterileri ve diğer illerdeki  insanlarla buluşturuyor.

Doğayı, toprağı ve çiçekleri çok sevdiğini söyleyen Seher Akın,"Ben şu an hayalimdeki mesleği yapıyorum.Ev işlerinden ve çocuklarımdan  arda kalan tüm zamanımı bahçeme kurduğum serada geçiriyorum.Eşimde büyük baş hayvan yetiştiriciliği ile uğraşıyor. Seramda 400'ün üzerinde çiçek çeşidi bulunuyor.Talepler gün geçtikçe çoğalıyor.Telefon ve İnternet üzerinden siparişler alıyorum.Hem hayalindeki mesleği yapıyorum hem de aile bütçeme katkıda bulunuyorum.Seramı daha da büyütmek istiyorum ama ekonomik sebeplerden dolayı bu isteğimi şu an için hayata geçiremiyorum.Tüm Aksaraylı vatandaşlarımızı serama davet ediyorum.Sipariş vermek isteyenler sosyal medya hesabımızdan  veya   0541 252 0165 numaradan ulaşabilirler  "dedi



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri