Siyah Beyazlı Camia İçin Yardım Yemeğinde Buluştular

Siyah Beyazlı Camia İçin Yardım Yemeğinde Buluştular

TFF 3. Futbol Ligi 1. Grupta mücadele eden 68 Aksaray Belediye Spor’a Aksaray Valisi Ali Mantı ve Belediye Başkanı Evren Dinçer öncülüğünde birlik ve dayanışma yemeği düzenlendi.

Gala Delüks Salonunda düzenlenen programa Vali Ali Mantı, Belediye Başkanı Evren Dinçer, siyasiler, daire müdürleri, STK Başkanları ve çok sayıda iş adamı ile 68 Aksaray Gençlik taraftar grubunun tribün liderleri katıldı. 

   Kulüp Başkanı Çorakçı  “Borçsuz Ve Örnek Bir Takım Olmak”


 

Programın açılış konuşmasını yapan kulüp başkanı Cem Çorakçı; Öncelikle şehrimizde  futbolu seven bir Valimiz ve Belediye Başkanımızın olması nedeni ile oldukça şanlıyız.  Huzurlarınızda takımımıza her zaman destek olan Sayın Valimize ve Sayın Belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir gecede birlikte olmaktan dolayı oldukça mutluyum. Çünkü sezon başı borçsuz aldığımız takımı borçsuz bırakmak için yönetim kurulumuz ile yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Tek temennimiz sportif başarı kadar ekonomik anlamda da borçsuz ve örnek bir takım olmak. Şehrimiz takımı benimsedi.  Futbol kültürü olan bir şehir olmamız bizleri ayrı mutlu ediyor. İnanıyorum ki Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi bu gece bizim düzenlediğimiz siyah beyaz sevdamız için gereken desteği alacağımıza inanıyorum. Bu şehirde büyüdüm 10 yaşında stadyumlarda babamla futbol heyecanı yaşadım. 20 yıllık profesyonel futbolculuk kariyerimden sonra şehrimin takımına başkan olarak hizmet ediyorum. Bu hizmetimize siz iş adamlarımız ve büyük taraftarımızın desteği çok önemli. Onun için takımıza destek olan olmaya devam bütün iş adamlarımıza ve takımlarını sahiplenen içerde dışarda yalnız bırakmayan 68 Gençlik taraftar grubumuza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

 

Vali Mantı “ Aksaray spor Aksaray Şehrinin Onuru ve Gururudur”

Vali ALİ Mantı; Bu gece hepimiz ev sahibiyiz. Buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Öncelikle şehrin futbol takımımın yaşattığı heyecandan ve alınan başarılı sonuçlardan dolayı Cem hocamızı tebrik ediyorum. Takımız lige dağınık ve zor şartlarda başlamasına rağmen şu an itibari ile çok iyi yerlere geldi. Cem hocamız takımı çok iyi toparladı. Ligdeki en iyi takımımız diyebilirim. Çünkü diğer takımlarının bütçesini gördükten sonra bizim bütçemize bakınca en iyi takım olduğumuz ve fedakârca çalışıldığın göstergesidir.. Şehrin takımı desteği fazlası ile hak ediyor. Burada yaşamanın maddi manevi bir sosyal bedeli var. Onun için burada bulunan sizler bu takıma gereken desteği vereceksinizdir. Bundan hiç şüphem yok. Bu takıma hepimiz sahip çıkmalıyız. Hep beraber taşın altına elimizi koymalıyız. Aksaray spor Aksaray şehrinin onuru ve gururudur. Gururumuz yükseklere çıkmışken sahip çıkalım” dedi

 

Belediye Başkanı Dinçer “Halkımızın Mutlaka Takıma Sahip Çıkması Gerekiyor”

Takımın Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı Evren Dinçer; “takımımızın şu anki bulunduğu konumdan dolayı öncelikle yönetim kurulumuza, teknik ekibimize ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Kulüp başkanımız 3. Ligdeki sürecimizi yaptığı sunum ve örneklerle en güzel şekilde özetledi. Bizler geçen yıl göreve geldiğimizi takımımız bölgesel ligde idi. Kritik 3 maçımız vardı.  Kazanmamız halinde 3. Lige çıkacaktık. Bizler sizlerin de desteği ile takımımızın 3. lige çıkmasına vesile olduk. O zaman nasıl sizler destek verdiyseniz şimdi sizlerden yine aynı desteği bekliyoruz. Futbol kulüplerin en büyük destekçileri yerel yönetimlerdir. Bu gerçeği asla değiştiremeyiz. Bölge halkının da mutlaka takımı sahiplenmesi ve desteklenmesi gerekiyor.  

Türkiye’nin büyük kulüpleri de aynen bu tür yardım geceleri düzenliyor. İşleyiş böyle ve hepimiz bu taşın altına elimizi koymalıyız. Yönetimiz oldukça şeffaf ve özverili. Yapılan yardımlar nereye gittiği konusunda asla tereddüttünüz olmasın. Bu konuda oldukça hassas davranıyoruz. Kısıtlı bütçemiz ile takımımızın ligdeki başarısı kaçınılmaz. Gerçekten ligde ses getiren bir takım olduk. Bizler her zaman takımımızın yanında olacağız. Nasıl kazanırken yanında isek kaybettiğinde yanında olacağız. Olmaya devam edeceğiz. Çünkü şehirler futbol takımları anılıyor. Şehrin markası olan Aksarayspor’umuz için bu geceye katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

 

68 Gençlik tribün lideri Ahmet Kaya “Bu Destekler Şehrin Kenetlendiğinin Göstergesidir”

68 Gençlik taraftar grubu liderlerinden Ahmet Kaya ; yıllardır tribünlereyiz armanın peşindeyiz ve bu gece düzenlenen yardım gecesi bizleri oldukça mutlu etti. Takımımızın ligdeki konumu şehrin birlikteliği ve takımlarının inanışları bu şehrin takımları için kenetlendiğinin en güzel örneğidir. İş adamlarımızın bu yaptıkları destekler belki bizleri başka rüyalara götürecek. Onun için bizler taraftarlar olarak böyle bir tablonun oluşmasında emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi

 

Konuşmaların ardından Aksaray Spor yararına maddi destek turları başladı. Salonda bulunan iş adamları Aksaray Belediye Spora toplamda 495 bin TL yardımda bulunarak destek oldular. 



Salı 12.6 ° / 4 °
Çarşamba 14 ° / 4.8 °
Perşembe 10.2 ° / 2.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri