Siyasi Parti Yönetimlerinden Vali Ali Mantı´ya Ziyaret

Siyasi Parti Yönetimlerinden Vali Ali Mantı´ya Ziyaret

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

         Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ramazan Koçak beraberinde Merkez İlçe Başkanı Nazife Küçük, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Can Koyuncu, Ahmet Tura ve Hüsamettin Çelik ile birlikte Vali Ali Mantı´ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

         Vali Ali Mantı, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ramazan Koçak ve beraberindeki heyeti Valilik Makamında ağırlayarak bir süre sohbet etti.

          Vali Ali Mantı, yeni görevinde başarılar dileyen Cumhuriyet Halk Partisi Yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Hüseyin Altınsoy beraberinde Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat ve Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç ile birlikte Vali Ali Mantı´ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vali Ali Mantı, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve beraberindeki heyeti Valilik makamında ağırlayarak bir süre sohbet etti.

 

Vali Ali Mantı, yeni görevinde başarılar dileyen Adalet ve Kalkınma Partisi yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.



Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri