Son 24 Saat Asayiş Bülteni

Son 24 Saat Asayiş Bülteni

Aksaray Asayiş Olayları 23.12.2017

HIRSIZ VE DOLANDIRICI 3 KİŞİ YAKALANDI

Ağaçören ilçesinde meydana gelen hırsızlık ve dolandırıcılık olayında;Ağaçören ilçesinde hayvancılık yapan N.Ş ve  V.Ü hayvanlarını satın almak bahanesi ile D.T,E.Y  ve M.E.K tarafından dolandırıldı.Şikayet üzerine ,Hayvanları alarak kayıplara karışan şahıslar başka bir ilde yakalanarak göz altına alındı.

2 AYRI SUÇTAN ARANAN KİŞİ YAKALANDI

2 ayrı suçtan yakalama kararı bulunan U.K isimli  şahıs,Akin köyü yolunda  denetleme yapan emniyet ekiplerinden kaçamadı.Şüphelendikleri U.K isimli şahsın GBT bilgilerini sorgulayan ekipler,yakalama kararı bulunan şahsı gözaltına aldı.

DUR İHTARINA UYMAYIP ARAÇLA KAÇAN ŞAHISLAR GÖZALTINA ALINDI

Ortaköy ilçemizde yaşanan olayda;Dur ihtarına uymayan bir araç polis ekiplerinden kaçmaya başladı.Yaklaşık 20 km süren kovalamaca sonunda kaçan araç polis aracına çarpmasıyla,Gökkaya köyü yakınlarında durduruldu.Araç içerisindeki R.A ve O.K gözaltına alındı.

ARACIN ÇARPTIĞI GENÇ YAŞAMINI YİTİRDİ

Olay Helvadere kasabası yolunda yaşandı.M.A(28) isimli genç karşı yönden gelen C.B idaresindeki aracın çarpması sonucu ağır yaralandı.Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan genç kurtarılamayarak hayatını kaybetti

 



Anahtar Kelimeler: Saat Asayiş Bülteni
Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri