Son 24 Saat Asayiş Bülteni | aksarayhaber68

Son 24 Saat Asayiş Bülteni | aksarayhaber68

Aksaray Asayiş Olayları 02.01.2018

POLİS´TEN KAÇAN ŞAHISLAR GÖZALTINA ALINDI

Aksaray merkez Fatih Mahallesinde polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan otomobildeki 3 kişiden 2´si ile girdikleri evde polise mukavemette bulunan zanlılardan birinin eşi ve kızı gözaltına alındı.Edinilen bilgilere göre, merkez Fatih Mahallesi´nde devriye gezen polis ekipleri, şüphe üzerine Bekir K.nin kullandığı 50 DC 912 plakalı aracı durdurmak istedi. Polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan Bekir K, yanındaki Emrah B. ve Gülüşan K. ile birlikte merkez Laleli Mahallesi´ndeki ikametgahına gitti. Bu sırada evdekilerin polise direnmesinden yararlanan 3 zanlı olay yerinden kaçtı. Bekir K´nin eşi Fatmanur ve kızı Melek ise polise mukavemetten gözaltına alındı.Ekipler, zanlılardan Emrah B. ve Gülüşan K´yi mahalledeki bir okulun yakınlarında yakaladı. Diğer zanlının yakalanması için başlatılan çalışma sürüyor.

Feci Kaza;1 Ölü 1´i Ağır 7 Yaralı

Kaza bugün akşam saatlerinde Aksaray Merkeze bağlı Doğantarla kasabası yolunda meydana geldi.Nazım Kara idaresindeki 68 KP 134 Plakalı otomobil,Durmuş Çevik idaresindeki 07 D 7710 plakalı otomobil ile çarpıştı.Kaza sonucu sürücüler  yaralanırken,araçta yolcu olarak bulunan Reyhan Aktürk,Savaş Makal,Muhammet Yiğit,Hatice El,Meryem Ana Çevik ve bir kişi daha yaralandı.Ağır yaralanan Hatice El yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ağır yaralı Ahmet El´in hayati tehlikesi devam ediyor

 

 

ÇARŞI MERKEZİNDE KAZA 2 YARALI

Meydan Mahallesi Mesude Perek Sağlık ocağı önünde meydana gelen kazada;H.G İdaresindeki otomobil ile E.Ş İdaresindeki otomobil çarpıştı.Bir çok kazanın yaşandığı alanda 2 kişi yaralandı.Yaralılar Aksaray Eğitim ve Araştıröa Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar.Yaralıların hayati tehlikesi bulunmuyor.

 ARAÇ KUNDAKLANDI

Ateşle kundaklama olayı Pınar Mahallesi Bediüzzaman Bulvarında bir sitenin otoparkında gerçekleşti.Eyüp Dağdelen´e ait araç gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kundaklandı.İtfaiyenin uğraşları sonucu araçtaki yangın söndürüldü.Araçta büyük oranda maddi hasar meydana geldi.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KÖMÜR HIRSIZI POLİSTEN KAÇAMADI

Olay Laleli mahallesinde yaşandı.Bir hırsızlık ihbarını değerlendiren polis ekipleri ihbar edilen  adrese ulaştığında, bir araçla kömür hırsızlarını suç üstü yaptı.Polisi gören hırsız aracıyla hızla olay yerinden kaçmaya başladı.Hürriyet mahallesinde hırsızı yakalayan polis ekipleri,araçta yaptıkları aramada 8 torba çalınan kömüre rastladı.M.Ü Gözaltına alınarak ,sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

ÇARŞI MERKEZİNDE KAVGA;5 YARALI

Bugün dere mahallesinde iki grup arasında çıkan kavgada T.K,Y.T,A.KT.K VE S.K aldıkları darbelerle çeşitli yerlerinden yaralandılar.Emniyet ekiplerinin olaya müdahalesi ile kavgaya son verilirken,yaralılar tedavi edilmek üzere Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldılar.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 



Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Pazartesi 21.9 ° / 9.1 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri