Son 24 Saat Asayiş Bülteni | aksarayhaber68

Son 24 Saat Asayiş Bülteni | aksarayhaber68

Aksaray Asayiş Olayları 11.01.2018

STEPNE LASTİĞİ İÇERİSİNDE UYUŞTURUCU SEVKİYATI

Aksaray´da, bir otomobilde yapılan aramada stepne lastiği içerisine gizlenmiş 1,5 kilo toz esrar ile ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Aksaray-Adana karayolunun 10. kilometresinde uygulama noktasında, uyuşturucu sevkiyatı yapacağı bilgisine ulaştığı Abdullah Ö. (45) idaresindeki otomobili durdurdu.

Otomobilde, dedektör köpekle yapılan aramalarda yedek lastik içinde gizlenmiş halde 1,5 kilo toz esrar ile ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Sürücü Abdullah Ö. ve yanında bulunan Bahadır S. (40) gözaltına alındı.

GÜLAĞAÇ İLÇESİNDE UYUŞTURUCU OPERASYONU

Aksaray Gülağaç İlçesinde bir ihbarı değerlendiren Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir eve yaptığı operasyonda eve gizlenmiş 250 gram kubar esrar ele geçirdi.Yapılan operasyon sonucu M.T İsimli şahıs gözaltına alınarak,adliyeye sevk edildi.

ÜZERİNDEN 15 ADET UYUŞTURUCU HAP ÇIKTI

Emniyet ekipleri  Aksaray merkezde  devriye gezerken  şüphelendikleri bir  şahısı durdurarak üst araması yaptı.. Yapılan aramada , K. Y. İsimli şahıs üzerinden 15 adet ecstasy hap ele geçirildi.

Şüpheli şahıs Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ,sorgulanmak üzere gözaltına alındı

KÜÇÜK ÇOCUK KAZADA YARALANDI

Aksaray Cumhuriyet Mahallesinde meydana gelen kazada 8 yaşındaki A.K aracın çarpması sonucu yaralandı.Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan küçük çocuğun hayati tehlikesi bulunmuyor.

 

 



Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Pazartesi 21.9 ° / 9.1 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri