Son 24 Saat Asayiş Bülteni | aksarayhaber68

Son 24 Saat Asayiş Bülteni | aksarayhaber68

Aksaray Asayiş Olayları 13.01.2018

 

ŞARAMPOLE DEVRİLEN ARAÇTAKİ 3 KİŞİ YARALANDI

Aksaray -Ankara yolu 40.kilometresinde meydana gelen kazada,otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Eren Gök (29) idaresindeki 34 HJ 3293 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada sürücüyle birlikte otomobilde yolcu olarak bulunan Songül (30) ve Eslim Ebrar G.(2) yaralandı.Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırılan yaralıların, hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

İSTİNAT DUVARINA ÇARPTI 1 YARALI

Bugün İl Özel İdaresi yakınında meydana gelen tek taraflı trafik kazasında,68 BT 596 plakalı araç sürücüsü,yolun ıslak ve kaygan oluşundan dolayı direksiyon hakimiyetini kaybederek istinat duvarına çarparak durabildi.Maddi hasarın meydana geldiği kazada ,araç şoförü hafif yaralandı.Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralının hayati tehlikesi bulunmuyor.

YAŞLI KADINA ARAÇ ÇARPTI

Kaza  Aksaray merkez Coğlaki mahallesi Gündoğdu caddesinde meydana geldi. Ş.T. idaresindeki araç,yolun karşısına  geçmeye çalışan  K .C. (61)  isimli yaşlı kadına çarptı.yaralı kadın olay yerine çağırılan  ambulans ile Aksaray Eğitim  ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesi bulunmuyor.

ELEKTRİK AKIMINA KAPILDI

Aksaray´ın Çağlayan köyünde meydana gelen elektrik akımına kapılma olayında, Çiftçilik ve hayvancılıkla  uğraşan  21 yaşındaki L. K´ Elektrik akımına kapılarak yaralandı.Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırılan gencin tedavisi devam ediyor

DARP EDİLİP BIÇAKLANDI

Aksaray´ın Atatürk Bulvarında darp edilerek bıçaklanma olayında  H.Y [21] şahıslar tarafından saldırıya uğradı. Yapılan saldırıda kendisi darp edilirken,  baş ve kol kısmından da çok sayıda delici kesici aletle darbe alarak yaralandı.Aldığı çok sayıda bıçak darbesiyle yaralanan gencin tedavisi devam ediyor.

 

 



Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Pazartesi 21.9 ° / 9.1 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri