Su borusu hırsızları yakalandı

Su borusu hırsızları yakalandı

Su borusu hırsızları yakalandı

Aksaray İli Merkez İlçesi Yenikent Beldesinden S.Y. isimli şahıs 112 acil çağrı hattını arayarak kendisine ait tarım arazisinde bulunan (20) adet (3) metrelik dalgıç su borusunun çalındığını beyan ederek ihbarda bulundu.

 

İhbarın alınmasına müteakip konu ile ilgili çalışma başlatan, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, olay yeri ve çevresinde yapılan ısrarlı ve titiz çalışmalar neticesinde; olayı gerçekleştiren kişilerin H.D (1980-E) ve V.D. (2005-E) isimli şahıslar olduğu tespit edilmiş olup, şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

 

Şüpheli şahıslar yapılan sorgulamasındasöz konusu malzemeleri kendilerinin çaldıklarını ve Aksaray Merkez Sanayi sitesinde bulunan bir hurdacıya sattıklarını itiraf etmeleri üzerine bahse konu hurdacıda yapılan aramada çalınan malzemeler ele geçirilerek tam ve eksiksiz olarak mağdura teslim edilmiş olup, şüpheli şahıslar adli makamlara sevk edildi.

 



Anahtar Kelimeler: borusu hırsızları yakalandı
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Çarşamba 23.6 ° / 12.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri