SULTANHANI İLÇESİNDE İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YARDIMINA DİYANET VAKFI ULAŞTI

SULTANHANI İLÇESİNDE İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YARDIMINA DİYANET VAKFI ULAŞTI

Kış aylarına girmemiz nedeniyle Soğuk havalarda Yakacak ve diğer ihtiyacı olan İhtiyaç sahiplerine İlçemizdeki din görevlileri vasıtasıyla Aksaray Diyanet vakfı ulaştı...

Geçtiğimiz günlerde haberini yaptığımız ´´ Sultanhanı ilçesinde Kış Geldi Fakat İhtiyaç sahiplerine dağıtılan kömürden haber yok´´ şekilndeki haberimiz ses getir di ve ilk olrak Diyanet vakfı Sultanhanı ilçesindeki ihtiyaş sahiplerine ulaştı.

Kış mevsiminin iyiden iyiye kendini hissettirdiği ilçemizde İhtiyaç sahiplerinine İlçemizde görev yapan Din görevlilerimizin öncülüğünde Diyanet vakfı yetişti.

Diyanet Vakfı yetkililerinden alınan bilgide ´´Devletimizin Bu Seneki Kömür Dağıtımı Gecikeceğinden Kışın Erken Bastırması Munasebetiyle Aksaray İl Müftülüğü Türkiye Diyanet Vakfı Sultanhanı İlçe Temsilciliği Din Görevlileri Olarak Dul ,Yetim ve Muhtaç Ailelere ilçemizdeki Yardımsever Sultanhanı Halkindan Temin Edilen Odun, Kömür, Un Ve Kurugıda Yardımlarını İhtiyaç Sahiplerine Teslim Edilmeye Devam Edildi.

Destek de Bulunmak İsteyen Kardeşlerimiz Camii Gorevlileriyle İrtibata Geçebilirler, Allah Hepinizden Razı Olsun´´ denildi./resimler/2017-11/23/1956232761799.jpg



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri