Sultanhanı ilçesinde ulaşıma yüzde 56 zam! Vatandaş zama tepkili

Sultanhanı ilçesinde ulaşıma yüzde 56 zam! Vatandaş zama tepkili

Sultanhanı ilçesinde ulaşıma yüzde 56 zam! Vatandaş zama tepkili

SULTANHANI AKSARAY ARASI DOLMUŞ ÜCRETİ 70 LİRA OLDU

Sultanhanı ilçesi'nden Aksaray'a ulaşımı sağlayan Dolmuş ücretlerine zam Geldi. Zamlı fiyata göre Sultanhanı Aksaray arası 70 TL oldu.

Sultanhanı ilçesinde İl ile ulaşım ücretine yaklaşık %56 zam geldi. 45 Lira olan Aksaray ulaşım ücreti bugün itibariyle 70 Lira olduğu öğrenildi.

En son yaklaşık 5 ay önce zamlanan fiyatlar yeniden güncellendi. Ücrete yapılan zam ile birlikte Aksaray'a gidiş ücreti 70 lira olurken 1 kişi gidiş geliş 140 tl ödemek durumunda kalacak.

 

 VATANDAŞLAR YÜKSEK ORANDAKİ ZAMMA TEPKİLİ

 

Bugün itibariyle yapılan ulaşım zammına vatandaşlar tepki gösterdiler. Vatandaşlar; "Sabah işim için Aksaraya gitmek istediğimizde ücretin 70 lira olduğunu belirttiler, bu neyin zammı en son daha 5 ay önce zam yapıldı. Otarihlerde akaryakıt 38, 39 lira bandındaydı açın o tarihli benzin fiyatlarını görürsünüz, bukadar ne arttı ki 5 ay sonra 560 a yakın zam yapılıyor, makul oranda yapılan zamma itirazımız yok lakin 5 ay ara ile bu denli zam insafsızlıktır yetkililer bu duruma neden göz yumuyor, yerel seçim öncesi halkın tepkisini hiç mi görmezden gelecekler" diyerek tepkisini belirttiler.

 

Bugün itibariyle yaptığımız araştırmada Yeni Aksaray firması'nın internet sitesinde Aksaray Sultanhanı Arası bilet ücreti 69 Lira olarak alınabiliyor.

Hüseyin Tosun  /  Sultanhanı Haber Gazetesi



Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri