Tapu ve Kadastro Müdürlüğü yeni yerinde hizmete başladı

Tapu ve Kadastro Müdürlüğü yeni yerinde hizmete başladı

Başkan Dinçer; “Vatandaşlarımız Tapu ve Kadastro İşlemlerini Kolay ve Hızlı Bir Şekilde Gerçekleştirecek”

Aksaray Belediyesi ile Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü arasında yapılan işbirliği protokolüne göre Aksaray Tapu ve Kadastro Müdürlüğü, Piri Mehmet Paşa Çarşısı B Blok’ta hizmet vermeye başladı.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, vatandaşların tapu ve kadastro işlemlerini daha kolay ve rahat gerçekleştirebilmeleri için Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü görüşme gerçekleştirmiş, mülkiyeti belediyeye ait olan Piri Mehmet Paşa Çarşısı B Blok’u işbirliği protokolüne göre Aksaray Tapu ve Kadastro Müdürlüğüne tahsis etmişti.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Tapu ve Kadastro Müdürlüğünün hizmet vermeye başladığı blokta bina içi düzenleme çalışmalarının tamamlandığını ve ofisin artık faaliyete geçtiğini bildirdi.

 

Piri Mehmet Paşa Çarşısı’nda hizmet vermeye başlayan Tapu ve Kadastro Müdürlüğüne vatandaşların ulaşımının daha rahat olacağını belirten Başkan Dinçer, “Vatandaşlarımızın kaliteli ve ulaşımı kolay olan bir noktada hizmet alması bizim her zaman birinci önceliğimiz olmuştur.

 

Tapu ve kadastro işlemlerinin modern bir ortamda hizmet sunulması için Belediyemiz ile Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü arasında işbirliği protokolünü sağlamıştık. Bu protokole göre Piri Mehmet Paşa Çarşımızın B Blok’unda tapu ve kadastro işlemlerinin hizmet verilmesine imkân oluşturduk. Bu işbirliği çerçevesinde Tapu ve Kadastro Müdürlüğümüz çarşı içindeki B Blok’ta bina içi düzenleme çalışmasını geçtiğimiz günlerde tamamladı. Tapu ve Kadastro Müdürlüğü yeni binasında işlemleri kabul etmeye başladı. Tapu ve kadastro işlemleri artık buradan yapılacak.

 

Tapu ve Kadastro Müdürlüklerinde işlem yaptırmak isteyen vatandaşlar için ulaşımı kolay bir ortam sağlandı. Tapu ve Kadastro Müdürlüğümüzün yeni hizmet binasının şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 



Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri