Tipi de mahsur kalan aileyi Özel İdare ekipleri kurtardı

Tipi de mahsur kalan aileyi Özel İdare ekipleri kurtardı

Tipi de mahsur kalan aileyi Özel İdare ekipleri kurtardı

Araçlarının kaloriferi arızalanan 6 aylık çocukları ile tipi nedeniyle yolda mahsur kalan Baraklı ailesini İl Özel İdaresi ekipleri kurtardı.

Aksaray’da etkili olan olumsuz hava koşulları ile mücadele yoğun şekilde devam ediyor. İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri ilçe, belde ve köy yollarının ulaşıma açık tutulması için çalışmalarını sürdürüyor.

Kayınvalidesini kaybeden cenazesi için Kahramanmaraş’a giden Nurettin Baraklı eşi Fatmagül Baraklı 6 aylık çocukları ile Ankara’dan Kahramanmaraş’a giderken tipi nedeniyle yolda mahsur kaldı.

Tipi nedeniyle kapanan yollarda çalışma yapan İl Özel İdaresi ekipleri yol kenarında bekleyen Baraklı ailesinin aracını fark ederek yardım etmek için durdu.

Kullandığı otomobilin kalorifer sistemi de arızalanan Nurettin Baraklı yolda mahsur kaldıklarını belirterek ekipten yardım istedi.

İl Özel İdaresi ekipleri Baraklı ailesini yanlarına alarak Ortaköy İlçe merkezine götürdü. Aile, Ortaköy öğretmen evinde misafir edilirken ailenin aracı ekipler tarafından bulunduğu yerden kurtarılarak aileye teslim edildi.

Kendilerini kurtararak güvenli şekilde Ortaköy İlçe merkezine ulaştıran ekiplere teşekkür eden Nurettin Baraklı; memleketlerine cenaze için gittiklerini Ankara’dan yola çıktıklarını Aksaray yakınlarında tipi nedeniyle yolda mahsur kaldıklarını söyledi. Ekiplerin tam zamanında kendilerine ulaştığını aktaran Baraklı;

 ‘Beni eşimi ve 6 aylık oğlumu kurtaran ekiplere çok teşekkür ediyorum. Mahsur kaldığımız yolda bizi aldılar. Ortaköy öğretmen evine yerleştirdiler. Daha sonra aracımıda bulunduğu yerden çıkarıp bana teslim ettiler. Aksaray Valimize İl Özel İdaresi Genel Sekreterimize ve tüm ekibe çok teşekkür ediyorum’dedi.



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri