TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu ziyaretlerine devam ediyor

TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu ziyaretlerine devam ediyor

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

 

TOBB AKSARAY GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU´NDAN VALİ ALİ MANTI´YA ZİYARET

 

/resimler/2019-4/10/1129289194637.jpg

TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu ziyaretlere başladı. İlk olarak Aksaray Valisi Ali Mantı´yı ziyaret eden genç girişimciler, kurulun çalışmaları ve yapacağı faaliyetler hakkında bilgiler verdi. TOBB Aksaray Genç girişimciler kurulu başkanı Ercan Yeşilöz kurul üyelerinin bilgili, bilinçli, dinamik ve vizyon sahibi girişimciler olduğunu bu bağlamda birlik ve beraberlik içerisinde geniş çaplı projelere imzalar atmak için çalışmalara başlayacaklarını söyledi. Vali Ali Mantı genç girişimcilerin fikirlerini dinledikten sonra çalışmalarında başarılar diledi.

 

TOBB GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜ BÜLENT SAKLAV´I ZİYARET ETTİ

 

/resimler/2019-4/10/1130308414594.jpg

TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ercan Yeşilöz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav´ı makamında ziyaret etti.

Tarım ve hayvancılık alanında atılan önemli adımlar hakkında bilgiler edinen Aksaray GGK başkanı Yeşilöz ?´Türkiye´de nüfusun yaklaşık %35´nin halen kırsal alan olarak tarif edilen il ve ilçeler dışındaki alanda yaşamasından; istihdamın ise %42´sinin tarımda çalışanlar olarak gösterilmesinden dolayı kırsal kalkınma politikaları önemlidir. Ayrıca yapılacak projeler sürdürülebilir olmalıdır. Kurulumuzda tarım sektöründe faaliyet gösteren genç girişimciler bulunmaktadır, buna bağlı olarak bizlerde tarım alanında yapılan tüm çalışmaların sıkı takipçisiyiz. Kırsal kalkınma projelerinde de gençlere öncelik verilmesi fikrindeyiz. Bu anlayış içerisinde ilimizde yapılan tarım ve hayvancılık alanında atılan önemli adımlar içinde sizlere ayrıca teşekkür ederiz.´´ Dedi.

İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav genç girişimcilerin fikirlerini dinledikten sonra ?´ Tarımsal üretimin ülkemizin ekonomisinde öneminin farkında olarak, yıllardır mesleğim ve görevlerimden dolayı bu alanda Aksaray´ımızın eksikliklerinin ve yapılması gerekenlerin bilinci ile büyük çaba sarf ediyoruz, bizler her zaman çiftçimizin yanında olmak ve onların işlerini kolaylaştırmak için çalışmalarımıza tüm hızımızla devam edeceğiz. Siz genç girişimci kardeşlerimize de kapımız her zaman açık. Yeni projeler ve çözüm üretmek noktasında yapılabilecek her konuda kurum olarak elimizden geleni yapmaya hazırız.´´ Dedi ve daha sonra genç girişimcilere başarılar diledi. 

 

/resimler/2019-4/10/1130539977566.jpg



Perşembe 25.6 ° / 13.2 °
Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri