TOBB Aksaray GGYK,TOBB Konya GGYK heyetini ağırladı

TOBB Aksaray GGYK,TOBB Konya GGYK heyetini ağırladı

TOBB Aksaray GGYK,TOBB Konya GGYK heyetini ağırladı

TOBB AKSARAY GGYK, TOBB KONYA GGYK HEYETİNİ AĞIRLADI

TOBB Aksaray Genç Girişimciler Yönetim Kurulu, Konya GGYK heyetini ağırladı. Aksaray GGYK ekibi, Konya heyetine Aksaray'ın önemli yerlerini tanıtırken, gün boyu çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

 

Güzelyurt Kaymakamı Alperen Tavaşlı ve Güzelyurt İl Genel Meclis Üyesi Hayrullah Balkır'ın ev sahipliğinde, TOBB Aksaray Genç Girişimciler Yönetim Kurulu (GGYK), TOBB Konya Genç Girişimciler Yönetim Kurulu'nu ağırladı. 

Kahvaltı ile Başlayan Ziyaret Akşam Yemeğinde Son Buldu.

 

TOBB Konya GGYK Başkanı Erhan Öncan ve yönetim kurulu üyeleri, TOBB Aksaray GGYK üyelerine ziyaret gerçekleştirdi. Yapılan ziyarette Konya ve Aksaray GGYK heyeti, kahvaltıda bir araya gelirken, ardından Somuncu Baba Türbesi'ne gidildi. 

 

Buradaki gezinin ardından Güzelyurt ilçesine geçildi. Sonrasında Gelveri tavası ve ekmeği ile düzenlenen akşam yemeğinde bir araya gelindi. Gerçekleştirilen program, akşam yemeğiyle sona erdi. 

"Erhan Öncan'a ve Yönetim Kurulu Üyelerine İçten Teşekkürlerimizi Sunarız"

Aksaray GGYK heyeti tarafından yapılan açıklamada, "Programımıza katılım sağlayan TOBB Konya Genç Girişimciler Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Öncan’a ve yönetim kurulu üyelerine içten teşekkürlerimizi sunar, başarılarının devamını dileriz. Gezi ve ziyaretlerimizde kurulumuza ev sahipliği yapan başta kaymakamımız Sayın Alperen Taşavlı ve Güzelyurt İl Genel Meclis Üyesi Hayrullah Balkır’a Kurulumuz adına teşekkür ederiz" denildi.



Anahtar Kelimeler: Aksaray Konya heyetini ağırladı
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri