Trafiğe kapatılan Kurtuluş kavşağı yeniden açılıyor

Trafiğe kapatılan Kurtuluş kavşağı yeniden açılıyor

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Piri Mehmet Paşa Altgeçidinin açılmasıyla birlikte yol güzargahlarında değişiklikler yapılmış,yapılan ilk değişiklik Kurtuluş kavşağının trafiğe kapatılması olmuştu.

2018 Ocak ayında trafiğe kapatılan ve büyük tepkilere neden olan Kurtuluş kavşağı, yapılan çalışma ile tekrar trafiğe açılıyor.

 

/resimler/2019-9/28/1039589461444.jpg

Önceki dönem Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı döneminde,Aksaray Belediyesi ekiplerinin altgeçit tünel çıkışındaki trafik sıkışıklığını önlemek amacıyla aldığı kavşak kaldırma önlemi,bir takım sıkıntı ve şikayetleride  beraberinde getirmişti.

Kurtuluş,Laleli,Bahçeli ve Kılıçaslan mahalleleri ile çarşı merkez istikametinden bu mahalleler yönüne gitmeye çalışan sürücüler,kavşağın kaldırılmasıyla 40 metrelik yolda (Atatürk Bulvarı) uzun araç kuyrukları oluşturuyordu.Araç kuyruğu Coğlaki kavşağından,kurtuluş kavşağına kadar uzadığı yolda,akşam iş saati çıkışına denk gelen zamanda yoğunluktan dolayı  bazı sürücüler arasında tartışmalar yaşanıyordu.

Sürücü vatandaşlar´´Çarşı merkezine girmek için yaklaşık 30 dakika Coğlaki ışıklarında yoğun araç kuyruğundan dolayı bekliyoruz,ışıkları aştıktan sonra çarşı merkezine girmek için Gündoğdu caddesine giriş yapıyoruz.Burada çift sıra park araçlar ve yoğunluktan dolayı uzun süreli beklemeler yapıyoruz,trafik çile haline dönüştü.Kavşağın tekrar açılması trafiği rahatlatacaktır.Kavşağın açılmasıyla,merkezdeki uzun araç kuyrukları sona erecek.Kavşağın tekrar açılmasını olumlu buluyoruz"dediler.

 

/resimler/2019-9/28/1043236809185.jpg



Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri