Trafik Levhalarını Kurşunladılar | aksarayhaber68

Trafik Levhalarını Kurşunladılar | aksarayhaber68

Magandalar her yerde

Aksaray İlçe ve kasaba yollarındaki  işaret, yön ve uyarıcı trafik işaret tabelaları magandaların hedef tahtası haline gelerek, işlevini yerine getiremez hale geldi.

Aksaray´da İlçe ve Kasabaların  yollardaki trafik işaret tabelaları, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce hedef tahtası yapıldı. Magandaların ateş ettiği işaret, yön ve uyarıcı tabelalar delik deşik edildi.İl Özel İdaresi  ekipleri tarafından büyük bütçeler harcanarak yaz aylarında yenilenen işaret,yön ve uyarıcı tarafik işareti tabelaları kendini bilmez magandalar tarafından sprey boya ile boyanarak ve silahla ateş edilmek suretiyle kullanılmaz hale getirildi.

Özellikle tenha yerlerdeki trafik levhalarını hedef haline getiren kendini bilmezler Gülağaç İlçesine bağlı Cumhuriyet,Akmezar,Süleymanhüyüğü köylerindeki yaklaşık 30´a yakın tabelayı silahla ateş ederek kullanılmaz hale getirip,sprey boya ile de yön işaretlerini sildiler.

Köy sakinleri´´Kamu malına zarar veren bu zavallılar vatan hainidir.Devletimiz bizlerin ödediği vergi ile bu levhaları yeniledi,Ama kendini bilmez bu kişiler bir gecede buradaki tüm levhaları silahla delik deşik edip,sprey boya ile boyamak suretiyle kullanılamaz hale getirdiler.İnşallah yakalanıp,Adalet önünde hesap verirler dediler.



Salı 24.7 ° / 10.7 °
Çarşamba 30.7 ° / 17.4 °
Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri