Tuğrul Karacaer: Aksaray sahipsiz değil

Tuğrul Karacaer: Aksaray sahipsiz değil

Tuğrul Karacaer: Aksaray sahipsiz değil

KARACAER:  “AKSARAY SAHİPSİZ DEĞİL” 
Seçim çalışmalarına aylar öncesinde başlayan ve Aksaray’ın her bölgesini karış karış gezmeye devam eden İYİ PARTİ Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul KARACAER, iktidar partisinin görmezden geldiği hizmet mağduru Aksaray’ın sahipsiz olmadığını belirtti. 

 


Tam kadro sahada olan İyi Parti Aksaray teşkilatı, seçim çalışmaları kapsamında Atatürk bulvarında ki esnaflarla buluştu. İyi parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul KARACAER’ in esnaf ziyaretine, Milletvekili Turan YALDIR, il Başkanı Sercan Belgemen, Merkez ilçe Başkanı Osman YILMAZ, il-ilçe parti yönetimi ve Belediye Meclis üyesi A. adayları eşlik etti.  

 


Aksaray’da değişim zamanının geldiğini vurgulayan İYİ PARTİ Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul KARACAER’e esnafların ilgisi ve desteği yoğundu. İyi parti kadrosuna sorunlarını ve taleplerini dile getiren esnaflar, Yüksek enflasyona bağlı olarak hayat pahalığından ve adaletsiz KDV oranları ile işi çevirmekte zorlandıklarını, ticari faaliyetlerini devam ettirebilmeleri için sorunlarının çözülmesi gerektiğini söylediler. Ziyaretlerde, esnaflar Aksaray’ın yeterince hizmet alamamasında dert yandılar. 

 


Aksaray’a değer katacak, geleceğine yön verecek projelerin hazır olduğunu belirten İYİ parti Aksaray Belediye Başkan Adayı KARACAER , “Aksaraylı hemşerilerimin her seçimde çuval çuval destek verdiği iktidardan,  Aksaray hak ettiği hizmeti alamamıştır.  Her seçim zamanı gündeme gelen Tren ve havaalanı sözü yerine getirilmemiştir. Şehrimizin ulaşım, su ve konut sorunları çözülememiştir.  Esnafın can çekiştiği, Emeklinin düşük maaşla açlık sınırına mahkûm edildiği ülkemizde vatandaşlar artık değişim zamanının geldiğini haykırmaya başladılar.   Aksaray’da değişim zamanı geldi, artık yeter, İyi kadrolar hizmet etmek için hazır.   Aksaray hak ettiği hizmetlere İYİ kadrolarla kavuşacaktır. “ dedi 
Esnafların ve vatandaşların göstermiş olduğu yoğun ilgiden oldukça memnun olan iyi parti kadrosu, Aksaray’da değişim rüzgârının artarak devam ettiğini ifade ettiler.

 



Anahtar Kelimeler: Tuğrul Karacaer: Aksaray sahipsiz değil
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri