Tuğrul Karacaer: Bir milyon fidan toprakla buluşacak

Tuğrul Karacaer: Bir milyon fidan toprakla buluşacak

Tuğrul Karacaer: Bir milyon fidan toprakla buluşacak

KARACAER: BİR MİLYON FİDAN TOPRAKLA BULUŞACAK
Seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul KARACAER, Aksaray Orman İşletme Müdürlüğüne gerçekleştirdiği ziyarette,  ağaçlandırma projesini anlatarak,   yeniden yeşil Aksaray’a kavuşmak için yılda 200.000, 5 yıl içerisinde 1.000.000 fidanın toprakla buluşturacaklarını açıkladı. 


Seçim çalışmaları kapsamında bugün ilk olarak, Aksaray Doğa Koruma ve Milli parklar şube Müdürlüğünü ziyaret ile başlayan İYİ Parti heyeti, sırasıyla Aksaray Orman İşletme Müdürlüğü, Somuncu Baba Diyaliz Merkezi ziyareti, Piri Mehmet Paşa çarşısında hizmete başlayan Döner salonunun açılışı ve esnaf ziyaretleri ile devam etti. 


Yeşil Aksaray' a yeniden kavuşmak için Aksaray Orman İşletme Müdürlüğü ile koordineli olarak ağaçlandırma çalışmalarına önem vereceklerini ifade eden İYİ PARTİ adayı KARACAER, seçim ziyaretini gerçekleştirdiği Orman işletme Müdürlüğünde yaptığı açıklamada, “  Şehrimizi daha yaşanabilir hale getirmek amacıyla ağaçlandırma projesini hayata geçireceğiz. Hedeflediğimiz 1 milyon fidanın toprakla buluşmasıyla, şehrimizin çevresel kalitesi artacak ve doğal dengeye katkımız olacaktır.  Ağaçlandırma projesi ile Aksaray’ın sadece şehir estetiğini değil, aynı zamanda insanların sağlığı ve mutluluğunu da olumlu yönde etkileyecektir.  Dikilen ağaçlar sayesinde şehirdeki hava kalitesinin iyileşmesi, gölgelik alanların artması ve doğal yaşamı da destekleyecektir. Proje, sadece çevresel faydalar sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda şehir sakinlerinin yaşam kalitesini artıracak. ” dedi. 
Açıklamış olduğu bir çok proje ile dikkatleri üzerine çeken, vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edilen İYİ PARTİ adayı KARACAER’in   ağaç dikme projesi,  Aksaray'ın çevresel sürdürülebilirliğini ve şehir estetiğini artırmaya yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi.



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri