Tuğrul Karacaer: Çantada Keklik Zannetmesin

Tuğrul Karacaer: Çantada Keklik Zannetmesin

Tuğrul Karacaer: Çantada Keklik Zannetmesin

 

Seçim çalışmalarını tam kadro sahada, büyük bir titizlikle sürdüren  İYİ Parti Aksaray Teşkilatı,  esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya ,onların sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

 

"Aksaray hak ediyor" sloganı ile yola çıkan ve sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmayacaklarını belirten İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer; dün seçim çalışmalarına Çarşamba Semt Pazarı, Yeni Sanayi Sitesi ve Mercedes-Benz Kamyon  Fabrikasında işçi ziyareti ile devam etti.

 

İktidarın yanlış politikaları yüzünden esnafın vergi, Bağkur ve ssk primlerini ödemekte zorlandığını, emeklinin açlığa mahkum edildiğini ifade eden Karacaer,  “Aksaray halkı 22 yıldır İktidara çuvallar dolusu oylarla destek verdi. Ama maalesef üvey evlat muamelesi ile hak ettiği hizmeti alamadı. İktidar partisi Aksaraylılar'ı hep çantada keklik gördü. Hizmet olmasa da Aksaraylı bize oy verir düşüncesine sahip oldular. İktidarın Milletvekilleri ve adayı seçim zamanı esnaf ve vatandaş ziyaretine başladılar . Şimdiye kadar neredeydiniz? Birde "seçimle ilgili endişemiz yok!" şeklinde  dalga geçer gibi beyanda bulunuyorlar.  Artık yeter, değişimi hep birlikte yapalım kimse vatandaşın oyu ile kendini seçim kazanmış havasında olmasın. İYİ Parti olarak projelerimizle ekibimizle  Aksaray’a hak ettiği hizmeti sağlayacağız.“ dedi.

Ziyaretlerde , esnafın ve vatandaşların desteğini alan  İYİ parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer’e Milletvekili Turan Yaldır, İl Başkanı Sercan Belgemen, Merkez ilçe Başkanı Osman Yılmaz, İl-İlçe Parti Yönetimi ve Belediye Meclis üyesi A. Adayları eşlik etti.

 



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri