Tuğrul Karacaer: Vatandaş değişim istiyor

Tuğrul Karacaer: Vatandaş değişim istiyor

Tuğrul Karacaer: Vatandaş değişim istiyor


Seçim çalışmalarını  büyük bir titizlikle yürüyen İYİ PARTİ Aksaray teşkilatı, bugün Nora Alışveriş merkezinde esnaf ve vatandaşla buluştu.  


Esnaf ve vatandaşlardan değişim için Aksaray’da en güçlü aday olan İYİ Parti Adayı KARACAR’e destek isteyen İYi parti    Aksaray Milletvekili Turan Yaldır “ Aksaray Hizmeti İyi Kadrolar ile alacaktır . Şehrimize değer katacak projeler hazır. Seçim yarışı  İktidar partisi ile İyi parti arasında geçmektedir . 31 Mart Gecesi zaferi kutlayan iyi parti olacaktır. “ dedi 
Esnaf ve vatandaşların kendisine göstermiş olduğu teveccühden memnun olan iyi parti Aksaray Belediye  Başkan adayı Tuğrul KARACAER “ Seçim gezilerimizde buluştuğumuz esnaf ve vatandaşlar değişim istediklerini yüksek sesle haykırmaya başladılar. Yıllardır hizmet alamayan,  her seçim dönemi kandırılan Aksaraylılar, 31 Mart seçimlerinde İktidara  gereken cevabı verecektir. “ dedi.


Seçim çalışmalarında  ilgi ve desteklerden memnun olan    İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul KARACAER’ e Milletvekili Turan YALDIR, Merkez ilçe Başkanı Osman YILMAZ, Kadın kolları Başkanı Naciye Akkuş Türk il-ilçe parti yönetimi ve Belediye Meclis üyesi A. adayları eşlik etti.



Perşembe 21.7 ° / 13.3 °
Cuma 20.2 ° / 10.7 °
Cumartesi 16.5 ° / 10.2 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri