Turan Yaldır: Sultanhanılı Hemşerilerimizin Kalplerindeki Yerimizi Biliyoruz Sözümüz Söz

Turan Yaldır: Sultanhanılı Hemşerilerimizin Kalplerindeki Yerimizi Biliyoruz Sözümüz Söz

Turan Yaldır: Sultanhanılı Hemşerilerimizin Kalplerindeki Yerimizi Biliyoruz Sözümüz Söz

 

AKSARAY’IN EL KALDIR - İNDİR VEKİLLERE DEĞİL, SESİ GÜR ÇIKAN MİLLETİN VEKİLLERİNE İHTİYACI VAR 

Sultanhanılı Hemşerilerimizin Kalplerindeki Yerimizi Biliyoruz Sözümüz Söz 

 

Millet İttifakı Milletvekili adayları Turan Yaldır, Ali Abbas Ertürk, Naciye Akkuş Türk ve Gürsel Keskin seçim çalışmaları kapsamında Sultanhanı ilçesine çıkarma yaptılar.

 

Millet İttifakının Adayları İlçe Girişinde Konvoy Eşliğinde Karşılandı

 Millet İttifakı vekil adaylarının ilçelerine geleceğini öğrenen Sultanhanılı vatandaşlar, milletvekili adaylarını ilçe girişinde uzun bir araç konvoyu eşliğinde coşku ve heyecanla karşıladılar.

Sultanhanı'nda tarihi Kervansaray önünde toplanan yüzlerce vatandaş,  seçim ziyaretleri kapsamında ilçeye giriş yapan Millet İttifakı adaylarının ziyaretini mitinge dönüştürdü. İlçe ziyaretinde coşkuyla karşılanan Millet İttifakı adayları,  coşkulu kalabalık karşısında duygulu anlar yaşadı.  

 Millet İttifakı Milletvekili adayı Turan Yaldır, kendileri için toplanan kalabalığa hitap etti, Millet İttifakı olarak Aksaray'ın dört bir yanında,  Sultanhanı ilçesinde olduğu gibi adım attıkları  her yerde  büyük bir coşku, sevgi ve heyecanla karşılandıklarını söyleyen Yaldır, " Aksaray halkımız, Sultanhanılı  hemşehrilerimiz, inanıyoruz ki millet ittifakı olarak 14 Mayıs'ta bizlere kendilerini temsil etme yetkisini verecekler. Gittiğimiz her yerde bunun sözünü alıyoruz."  dedi.

 

Aksaray’ın El Kaldır - İndir Vekillere Değil, Sesi Gür Çıkan Milletin Vekillerine İhtiyacı Var 

Sizleri mahcup etmeyeceğiz, pişman etmeyeceğiz, asla başınızı önünüze eğdirmeyeceğiz

Sultanhanı ilçesinde büyük bir kalabalığa hitap eden Turan Yaldır, kendilerine gösterilen teveccüh karşısında ilçe halkına,"Sizleri mahcup etmeyeceğiz, pişman etmeyeceğiz, asla başınızı önünüze eğdirmeyeceğiz" ifadeleriyle Sultanhanı ilçesi ve bölgenin en önemli sorunun tarımsal sulama olduğuna dikkat çekti.

" Bizler söz verip unutanlardan değiliz, Allah nasip eder 14 Mayıs'ta millet ittifakı iktidar olur, bizler de milletvekiliniz olursak, bölgenin tarımsal sulama projesi hazır. 1 yıl içerisinde dış havzalardan bu bölgeye bu suyu biz akıtacağız. Çiftçimizin, üreticimizin sorunlarını biliyoruz. Bu seçim, çiftçimizin ve üreticimizin seçimi olacak." dedi.

 

 Kendisinin de bir üretici olduğunu hatırlatan milletvekili adayı yaldır, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde tarım komisyonunda bir kardeşiniz olacak. Bizler mecliste sadece el kaldıran -indiren milletvekilleri değil, tarım ve hayvancılık şehri olan Aksaray’ımızın ve bölgenin sorunlarını gündeme getiren vekiller olacağız. Aksaray'ın el kaldır-indir vekillere değil, sesi gür çıkan milletin vekillerine ihtiyacı var. Vekil olarak sorunlarımızı rica minnet değil, söke söke alarak,  bölgemizi tarım ve hayvancılıkta kalkındırıp, geleceğimizin yarınlarını hep birlikte kurtaracağız. Sultanhanı halkının kalplerindeki, gönüllerindeki yerimizi biliyoruz. İnşallah 14 Mayıs'ta da bu sevgi, ilgi ve güvenin devam edeceğine inanıyorum"  diyerek ilçe halkından destek sözü istedi.

 Sultanhanı ilçesi Kervansaray önünde toplanan kalabalığa hitap eden Turan Yaldır ve millet ittifakı milletvekili adayları, daha sonra ilçede esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnaf ve sanayi sitesi esnafları ülkedeki ekonomik kriz nedeniyle yaşadıkları zorluklardan bahsetti.

İlçedeki esnaflar tarafından muhabbetle, samimiyetle ve içten kucaklanmayla ağırlanan Turan Yaldır, Ali Abbas Ertürk, Naciye Akkuş Türk ve Gürsel Keskin seçim gezileri kapsamında bölgede ziyaretlerine devam ettiler.   

 

Yeşiltömek Köyünde Köylüler Ev Yapamıyor, Çiftler Evlenemiyor

Özel Çevre Koruma Bölgesi'nde yer alan Yeşiltömek köyünde vatandaşlar, ev yapamamaktan yakındı.

 Bölgede temaslarını sürdüren Millet İttifakı Milletvekili adayı Turan Yaldır, Sultanhanı İlçesine bağlı Yeşiltömek köyünü ziyaret etti.

Millet İttifakı Milletvekili adayı Turan Yaldır'ı karşılarında gören  vatandaşlar, Özel Çevre Koruma  Bölgesi Alanları (ÖÇK) 'dan  dolayı ova ve mera sorunlarının yanı sıra ev sorunlarını  dile getirdi, sorunlarına çözüm getirilmesini  istedi.

Köylerinde ev yapmak isteyen ama bir türlü izin alamadıklarını söyleyen vatandaşlar, "Çocuklarımıza iki göz ev yapmak istiyoruz ama ruhsat alamıyoruz. Evlenecek çiftlerimiz, ev yapamadıkları için evlenemiyor. Bize kimse dönüp bakmıyor. Bizi resmen gecekonduya, kanunsuz yapılaşmaya itiyorlar, yine bölgemizin ÖÇK’dan dolayı ova ve mera alanı sorunları var" diyerek çaresizliklerini ve sahipsizliklerini dile getirdiler.

 



Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri