Umut Ali Konar: Genciz, Dinamiğiz, Hevesliyiz, Hizmete Hazırız

Umut Ali Konar: Genciz, Dinamiğiz, Hevesliyiz, Hizmete Hazırız

Umut Ali Konar: Genciz, Dinamiğiz, Hevesliyiz, Hizmete Hazırız

"GENCİZ, DİNAMİĞİZ, HEVESLİYİZ, HİZMETE HAZIRIZ!"

İYİ Parti Sarıyahşi Belediye Başkan Adayı Umut Ali Konar oldu. Konar, "Sarıyahşi'yi ve Sarıyahşili hemşehrilerimizi unutulmuş bir ilçe olmaktan kurtaracağız" dedi.

İYİ Parti, "hür ve müstakil" sloganıyla 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için hazırlanıyor. Tüm il ve ilçelerde kendi adaylarını çıkaran İYİ Parti, Sarıyahşi'de belediye başkanı olarak 30 yaşındaki Umut Ali Konar'ı aday gösterdi. Gençlerin de yönetim kanadında etkili olması gerektiğini ifade eden İYİ Parti, Sarıyahşi'de bunun örneğini göstererek, genç bir adayla sandığa gitmeye hazırlanıyor. 

"Sarıyahşi'den Göçü Engelleyip, Nüfus Kaybının Önüne Geçeceğiz"

Sarıyahşi'nin tüm sorunlarını çözmek için gece gündüz demeden çalışacaklarını ifade eden Konar, "Sarıyahşi'yi ve Sarıyahşili hemşehrilerimizi unutulmuş bir ilçe olmaktan kurtaracağız. Belediyecilik nedir, nasıl yapılır Sarıyahşi'den başlayarak tüm Türkiye'ye göstereceğiz. Hizmet almaya değil hizmet etmeye, Sarıyahşi'nin derdini problemini çözmeye, gönül almaya geliyoruz. İstihdam projelerimiz ile Sarıyahşi'den göçü engelleyip, nüfus kaybının önüne geçeceğiz" açıklamasında bulundu.

"Genciz, Dinamiğiz, Hevesliyiz, Hizmete Hazırız"

Merkeze bağlı belde ve köylerdeki hizmetlerin daha fazlasını ilçe olan Sarıyahşi'ye getireceğinin sözünü veren Konar, "Genciz, dinamiğiz, hevesliyiz, hizmete hazırız! İnşallah 31 Mart akşamı önce Allah'ın izni, daha sonra Sarıyahşili hemşehrilerimin desteği ile kazanan biz olacağız, kazanan Sarıyahşi olacak. İYİ belediyecilik, şeffaf belediyecilik ile hemşehrilerimiz ile birlikte yöneteceğiz" dedi.



Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri