Unutmayın kullanılmayan eşya, dolap bekleyen giysi birilerini sevindirir

Unutmayın kullanılmayan eşya, dolap bekleyen giysi birilerini sevindirir

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Artık kullanmadığınız eşyalarınız, dolap bekleyen giysileriniz işe yarasın, birilerini memnun etsin istemez misiniz?

 
/resimler/2019-9/24/1108495590365.jpg
 
Aksaray´da Filiz Erdemir Bakırcı öncülüğünde kurulan yardım komitesi yaz sezonunda verdiği aranın ardından yeniden işbaşı yaparak yardımlara devam kararı aldı. Filiz Erdemir sosyal medya hesabından yardımlar konusunda yeni çalışmaları duyurdu ve şu bilgileri verdi : ?Yardım amaçlı Üniversiteye ,toplum Ruh Sağlığı Merkezine, Sosyal Hizmetlere hazırladığım giysiler, yerlerine ivedilikle ulaştırılacak inşallah.
Elimde ,araba koltuğu, mutfak eşyaları ve sünnet kıyafeti var. İhtiyaç sahibi olursa bana ulaşın lütfen.
Üniversiteye hazırlanan bir gencimiz için kitap desteğine ihtiyacımız var, ayrıca 2 öğrenci için 38 ve 40 numara kız ve erkek çocuğu ayakkabısına ihtiyacımız var.. ilgilenen olursa bana ulaşsın lütfen.
Bir de şikayet gibi algılamayın lütfen, bazı giysilerin bana yanlışlıkla ulaştığını düşünüyorum. Kendi giymeyeceğimiz hiçbir giysinin, ayakkabının ve eşyanın ihtiyaç sahiplerine gönderilmeyeceğini tahmin ediyorsunuzdur. Genelde bana gelen giysiler tertemiz ,ütülü ,ayakkabılar da aynı şekilde oluyor ama bazılarını atmak zorunda kalıyorum bilginiz olsun. Sizden ricam, seçici olmanız yönünde. Şimdiden çok teşekkür ederim.?
*Haber İbrahim Amaç


Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri