Vali Ali Mantı Muhtarlar ile buluştu

Vali Ali Mantı Muhtarlar ile buluştu

Vali Ali Mantı; hep birlikte güzel işler yapma çabasında olacaklarını söyledi.

Aksaray Valisi Ali Mantı merkeze bağlı köyler ile belde mahalle muhtarları ve merkez mahalle muhtarlarının katılımı ile düzenlenen toplantıda muhtarların öneri ve taleplerini dinledi.

Altuntaş Otel´de gerçekleştirilen toplantıda kamu kurumları tarafından yürütülen hizmetler ve yatırımlar hakkında sunum yapıldı. Programda muhtarlara hitap eden Vali Ali Mantı; hep birlikte güzel işler yapma çabasında olacaklarını söyledi.

Vali Ali Mantı konuşmasında Aksaray için doğru olan ne iş varsa onu yapma adına elbirliği içerisinde gayret göstereceklerini ifade ederek düzenlenen toplantıdaki amacın kamu kurumlarının yapmış olduğu hizmetler hakkında değerlendirme yapmak ve muhtarlarımızla tanışarak talep ve isteklerini dinleyip yapılan ve yapılamayan işler ile ilgili bilgi almak olduğunu söyledi.

Vali Ali Mantı konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Hep birlikte karşılıklı güven esasına dayanan iş birliği çerçevesinde ortak aklı kullanarak Aksaray´ımıza,  köyümüze bulunduğumuz hangi mekan varsa oraya doğru iş yapma adına çalışacağız. Sizlerle birlikte inşallah enerjimizi bir araya getirerek daha güzel işler yapma çabasındayız. İnanıyorum ki tüm dairelerimiz imkânlarını sonuna kadar kullanıyor. En güzel işler yapma adına daire amirlerimiz ve çalışanları gecesini gündüzüne katarak iyi niyet çerçevesinde çalışıyor. Muhtarlarımızda köylerinin sorun ve ihtiyaçlarını gidermek adına, durumlarını gerek merkezi idareye gerek yerel yönetimlere gerek başka kurul ve kuruluşlara ileterek vatandaşların problemlerini makul seviyede kurum ve kuruluşlara ileterek doğru çözmeye çalışıyor. Bu çabalarından dolayı muhtarlarımıza ve ihtiyar heyetlerine teşekkür ediyorum. Hep beraber yapılması gereken ne ise onu yapacağız? dedi.

Toplantıda söz olan muhtarlar köy ve mahallelerindeki yaşanan sorunlar hakkında öneri ve taleplerini dile getirdiler. Muhtarlar devletin köylerine sağladığı yatırım ve diğer çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini ifade ederek ilin yöneticilerine teşekkürlerini bildirdiler.

Muhtarlar Toplantısına; Vali Yardımcısı Gürkan Karaman, Hakkı Loğoğlu, Şahin Bayhan, Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut, Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ ve Kamu Kurumları Müdürleri katıldılar.



Anahtar Kelimeler: Vali Mantı Muhtarlar buluştu
Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri