Vali Ali Mantı: ?Sütaş milli sermaye olarak ülkemizin gururu?

Vali Ali Mantı: ?Sütaş milli sermaye olarak ülkemizin gururu?

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Vali Ali Mantı: ?Sütaş milli sermaye olarak ülkemizin gururu?
Aksaray Valisi Ali Mantı Sütaş Aksaray Fabrikasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ve fabrika yöneticileri tarafından karşılanan Vali Ali Mantı Sütaş´ın süt ve süt ürünleri üzerine yürüttüğü çalışmalar ve yatırımlar ile Aksaray Fabrikası hakkında bilgi aldı.
Sütaş Aksaray Fabrikasının üretim tesislerini gezen Vali Ali Mantı hijyen ve mükemmel bir ortamda, güler yüzlü ve disiplinli çalışanlar ile karşılaştığını bu nedenle Sütaş´la bir kez daha gurur duyduğunu söyledi.
Sütaş´ın Aksaray da yatırım yapma kararı ile ilgili anısını Vali Ali Mantı´ya anlatan Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz Bursa Karacabey´de Aksaray´dan getirilen yoncanın ödeme makbuzlarını gördüğünde şaşırdığını yaptığı araştırmada Aksaray´da üretilen yoncanın kalite ve verim açısından en değerli bitki yemleri arasında olduğunu gördüklerini söyledi.
Aksaray´ın özellikle yonca ve mısır sılajında ticari bir merkez konumunda olduğunu kaydeden Yılmaz; Aksaray´da yüzlerce üreticiden topladıkları sütlerle, sütün iyiliğini bereketini tüm Türkiye´ye Avrupa´daki fabrikalar ile tüm dünyaya yaymaya devam ettiklerini belirtti.
Vali Ali Mantı Sütaş´ın yaptığı yatırımlarla tarım ve hayvancılığın gelişmesine sunduğu katkının çok büyük olduğunu, bu gibi tesislerin gelişerek büyüyeceğine inancının tam olduğunu söyledi. 


Perşembe 25.6 ° / 13.2 °
Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri