Vali Ali Mantı´dan Ticaret Borsasına ziyaret

Vali Ali Mantı´dan Ticaret Borsasına ziyaret

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Vali Ali Mantı Aksaray Ticaret Borsası´nı ziyaret etti.  Cuma Namazının ardından Ticaret Borsası esnafları ile bir araya gelen Vali Ali Mantı 15 Temmuz Şehitleri için yapılan dua programına katıldı.

 

/resimler/2019-7/12/1609245021127.jpg

Borsa faaliyetleri hakkında Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök´ten bilgi alan Vali Ali Mantı burada yaptığı konuşmasında; Türkiye´nin zor bir coğrafyada bulunduğunu belirterek : ?Her zaman bize bedel ödetmeye çalışacak içerideki ve dışarıdaki hainler ve münafıklar olacaktır. Allah bunların karşısında milletimizin birliğini, dirliğini, beraberliğini düzenini bozmasın. Her türlü nifaklara karşıyız. Allah´ım bir daha 15 Temmuz gibi münafıklık ya da farklı bir şey yaşatmasın? dedi.

 

/resimler/2019-7/12/1609454093033.jpg

-Ticaret Borsasının güzel çalışmaları var

Aksaray Ticaret Borsasının önemli çalışmalar içerisinde bulunduğunu kaydeden Vali Ali Mantı: ?Başkanımız yeni yeni projeleri faaliyete geçiriyor. Sürekli nerde ne tür bir proje yapabilir, Aksaray´a nasıl faydalı olabilirizin peşinde. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Aksaray´ımız tabi diğer vilayetlere göre biraz daha şanslı bu konuda. Yatırımlar devam ediyor. İnşallah daha da devam edecek? dedi.

-Valimiz projelerimizle ve bizimle beraber çok memnunuz

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ise yaptığı konuşmasında; ?Valimiz halk adamı halka dokunan insan olarak her zaman bizimle beraber aynı havayı soluyor. Aksaray Ticaret Borsası olarak kendisine her götürdüğümüz projede bizimle beraber hareket ediyor ve yanımızda oluyor. Bizler de halkın adamı Sayın Valimiz Ali mantı ile çalışmanın gururunu yaşıyoruz ?dedi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününe dikkat çeken Özkök, ?Yüce Allah milletimize yeniden istiklal marşı yazdırmasın diyorum. Komutanına inanan Türk Milleti; Malazgirt´e Alparslan´ın, Çin Seddine Kürşat´ın, İstanbul´a Fatih´in, Mohaç´a Kanuni´nin, Milli Mücadelede, Çanakkale de Atatürk´ün, 15 Temmuzda da Cumhurbaşkanımız Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın talimatları ile ölümü göze alarak tankların, topların karşısına dikilerek geçit vermemiştir. Bu şuurla birlikte Türk milletini ilelebet payidar olmasını diliyorum.? dedi.

Yapılan konuşmaların ardından 15 Temmuz ve bütün şehitler için dua edildi.



Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri