Vali Kıraç’tan hayırlı olsun ziyaret

Vali Kıraç’tan hayırlı olsun ziyaret

Vali Kıraç’tan hayırlı olsun ziyaret

Vli Kıraç’tan hayırlı olsun ziyareti
 

1994-1997 yıllarında Aksaray Valiliği görevini yürüten emekli Vali Mustafa Cahit Kıraç Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nu ziyaret etti.  
 

 

Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Aksaray eski valisi Cahit Kıraç bir süre sohbet ettiği Vali Kumbuzoğlu’na hayırlı olsun dileğinde bulundu.  
 

Ziyaret ile ilgili gazetecilere açıklamada bulunan Aksaray eski Valisi Cahit Kıraç Aksaray’ın günden güne daha da geliştiğini ve iyiye gittiğini söyledi.  
 

Emekli Vali Kıraç; “Sayın Valimize hayırlı olsun dileğinde bulunmak için ziyarette bulundum. Uzun yıllar önce Aksaray Valiliği görevini yaptım. Çok dostum arkadaşım hemşerimiz var. Onları da ziyaret ettim. Aksaray’ın günden güne daha iyiye gittiğini görüyorum. Valimizi kutluyor başarılar diliyorum. Tüm Aksaraylı hemşerilerime selamlarımı iletiyorum ’dedi.
 

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’da yaptığı açıklamada; “Meslek büyüğümüz daha önce Aksaray Valiliği yapan Cahit Kıraç valimizin ziyaretinden büyük mutluluk duyduk. Aksaray Valiliği döneminden bahsettik. Kendisi ülkemizin birçok ilinde valilik yapmış önemli hizmetlerde bulunmuş birisi. Ziyareti ile bizi mutlu etti. Kendisine sağlıklı bir ömür diliyorum”dedi.
 


 



Anahtar Kelimeler: Kıraç’ hayırlı olsun ziyaret
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri