Vatadaşlar´dan Su Projelerine Destek

Vatadaşlar´dan Su Projelerine Destek

Vatadaşlar´dan Su Projelerine Destek

Aksaray Belediyesinin yapmış olduğu hizmetlerle vatandaşların takdirini kazanmaya devam ediyor.

Zafer Mahallesi 6800 sokakta depo kotlarının yüksek olmasından dolayı basınç problemi oluşuyor ve bazı evlere içme suyu çıkmıyordu.

Vatandaşlardan gelen talep üzerine, Haluk Şahin Yazgı´nın talimatı doğrultusunda Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışmalar başlatıldı. Zafer Mahallesi 6800 nolu sokağa 50 metreküplük depo yapılarak kurulan pompalar aracılığı ile su problemi ortadan kaldırılarak çözüme kavuşturuldu.

Bölgedeki suyun basınçsız olmasından dolayı uzun süredir sıkıntı yaşayan ve Başkan Yazgı´nın depo yaptırması ile sorunsuz şekilde suya kavuşan Şükran Kara adlı vatandaş, Aksaray belediye başkanı Haluk Şahin Yazgı´yı makamında ziyaret ederek yıllardır yaşadığı su sıkıntısını ortadan kaldırmasından dolayı Teşekkür etti.

Başkan Yazgı ile yaptığı görüşmede duygularını dile getiren Şükran Kara ? Başkanım sizlerden Allah razı olsun. Bizi büyük bir sıkıntıdan kurtardınız. Evimize basınçtan dolayı su çıkmıyordu. Omuzumda su taşıyarak ihtiyacımızı gideriyorduk. Şimdi depo yapıldı artık evimde çeşmemden su akıyor.? Diyerek Başkana Teşekkür etti.

Başkan Yazgı ise yapılan hizmetlerde en önemli konunun vatandaşların memnuniyeti olduğunu belirterek ? Bizler halkımıza hizmet için varız. Vatandaşlarımızın dua ve destekleriyle hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Şükran Kara adlı vatandaşımızın bizi ziyaret ederek Teşekkürlerini iletmesi bizleri de memnun etmiştir.? ifadelerini kullandı.

 



Anahtar Kelimeler: Vatadaşlar Projelerine Destek
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri