Verenel Derneğinden anlamlı iftar

Verenel Derneğinden anlamlı iftar

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

VERENEL DERNEĞİNDEN ANLAMLI İFTAR

 

Verenel Derneği  yetim çocuklar ve aileleri ile somuncu baba  sofrasında iftarda bir araya geldi.

 

/resimler/2019-5/28/1326098239539.jpg

Verenel Derneği başkanı Serdar  Seyirden yaptığı açıklamada Ramazan boyunca  binlerce ailemize gıda, giyecek, alışveriş çeki, ev eşyaları ve nakdi  yardımı sağlayarak ihtiyaç sahiplerinin bir nebzede olsa ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık.

Verenel derneği  Arakan, Filistin, Yemen ve Tanzanya´da  binlerce mazlum Müslüman halkla iftar sofrasında bir araya geldi. Aynı zamanda Somali´de bir su kuyusu ve Arakanda bir su  kuyusu olmak üzere her daim ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya çalıştık.

İnsanların ihtiyaçlarına karşılıksız cevap vermek, insanı yaratılmışların en şereflisi kabul ederek dil, din, renk, ırk ve her türlü diğer ayrımı yapmadan insani anlamda duygusal, maddi, manevi paylaşım iletişiminde bulunmaktayız. Verenel  derneği olarak her daim bu hizmet köprüsünde hayır sever vatandaşlarımızın desteği ve güvenci ile her daim mazlumların ve ihtiyaç sahiplerinin yanında olacağız dedi.

 

İftar programı sonrası ihtiyaç sahiplerine  Verenel Derneği tarafından çeşitli hediyeler verilerek nakdi yardımlar yapıldı.

 

/resimler/2019-5/28/1326360583413.jpg



Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri