Yamaç paraşütü süper finali için hazırlıklar sürüyor

Yamaç paraşütü süper finali için hazırlıklar sürüyor

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

YAMAÇ PARAŞÜTÜ SÜPER FİNALİ İÇİN HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

 

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, spor ve sağlık alanındaki ihtisaslaşma sürecine dair çalışmaların devam ettiğini, bu alanla örtüşen etkinliklere imkânlar ölçüsünde destek olmaya gayret gösterdiklerini belirtti.  

 

25-31 Ağustos 2019 tarihleri arasında Aksaray´da gerçekleştirilmesi planlanan, ?Hasandağı Yamaç Paraşütü Süper Finali? için hazırlık çalışmaları devam ediyor. Etkinliğin, İletişim ve Reklam Stratejisi Toplantısı, Vali Yardımcısı Şahin Bayhan Başkanlığı´nda, Aksaray Üniversitesi´nde (ASÜ) gerçekleştirildi. ?Gökyüzünden Tarihe Yolculuk? sloganı ile bir dizi faaliyet düşündüklerini kaydeden Vali Yardımcısı Şahin Bayhan, Aksaray´ı mümkün olan en iyi şekilde tanıtmak istediklerini belirtti. Aksaray´da yamaç paraşütü ile alakalı yapılan çalışmalardan örnekler veren Bayhan, ?Amacımız, hem Aksaray´ımızı ulusal ve uluslararası platformlarda tanıtmak, hem de şehrimizde hava sporu turizmini geliştirmektir? dedi. Süper Final süreci boyunca neler yapılabileceğine dair etkinlikler hakkında bilgiler de veren Vali Yardımcısı, kurumların bu çalışmalara katkılarının önemli olduğuna dikkat çekti. ASÜ Rektörü Şahin de, ihtisaslaşma alanlarının spor ve sağlık olduğunu anımsatarak, ?Bu alanla örtüşen ve şehrimize katkı sunacak olan her çalışmaya, imkânlar ölçüsünde destek olmaya hazırız. İhtisaslaştığımız konuda alternatif fikirlerin ve projelerin oluşmasını önemsiyoruz? dedi.

 

Toplantıya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ayhan Özçifçi ve Prof. Dr. Engin Deligöz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan, Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Doğan, Aksaray Kültür Turizm Üniversite Sivil Toplum Örgütleri İşbirliği Derneği Başkanı Rasim Gül ile Yamaç Paraşütü Dünya Kupası Sorumlusu Abdullah Kahraman katıldı.



Perşembe 25.6 ° / 13.2 °
Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri