Yaprakhisar köyüne dev proje

Yaprakhisar köyüne dev proje

Yaprakhisar köyüne dev proje

 

Güzelyurt Kaymakamı Sayın Can Alperen TAŞAVLI,Kurum Amirleri,İl Genel Meclis Üyeleri, Yaprakhisar köy Muhtarı Yusuf KALKAN ve  vatandaşların kaılımı ile  ile Yaprakhisar köyünde gerçekleşen  “GES” projesinin açılışı yapıldı.

Kaymakam TAŞAVLI;

Güzelyurt Köylere Hizmet götürme birliğimiz tarafından Yaprakhisar köyü vatandaşlarımızın da desteği ile yapımı tamamlanan GES Projesinin  açılışını yapmak için bir araya geldik. Bugün itibari ile görevimiz süresi içerisinde tamamlamış olduğumuz 5. köyümüzde (Gaziemir, Belisırma, Ilısu, Alanyurt, Yaprakhisar) GES Projesinin açılışını yapmanın mutluluğunu ve gururunu yaşamaktayız. Köylerimizde iki yıl içerisinde terfili isale hatları ile birlikte yaklaşık olarak 10 Milyon ₺ tutarında temiz ve yenilenebilir enerji yatırımını tamamlamış bulunmaktayız.

64 Panel 35 kW’dan oluşan bu projemizi 1000 metre terfi hattı ile su deposuna ulaştırdık. 
Yaprakhisar köyü GES Projesi ile % 90’ ın üzerinde tasarruf hedeflemekteyiz.

Bu projelerimize niyet ettiğimiz günlerden bugünlere kadar bizlere inanan, destekleyen ; insanüstü bir gayretle çalışan değerli il genel meclisi üyelerim Fahrettin Akyamaç ve Hayrullah Balkır Beylere, çok kıymetli kurum amirlerime, gayretleri ve çalışmaları ile gönlümüzde müstesna yer edinen muhtarlarıma, projelerimize destekte bulunan hayırsever vatandaşlarımıza ve geçmiş dönemde görev yapan kaymakamlarımıza teşekkürü bir borç bilirim. Dedi.



Anahtar Kelimeler: Yaprakhisar köyüne proje
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri