Yasin Börü ve arkadaşları düzenlenecek programla anılacak

Yasin Börü ve arkadaşları düzenlenecek programla anılacak

Yasin Börü ve arkadaşları düzenlenecek programla anılacak

Yasin Börü ve arkadaşları düzenlenecek programla anılacak

6-8 ekim 2014’de kurban bayramında taşıdıkları kurban etiyle, sevgi ve merhamet dağıtan Yasin Börü ve arkadaşları vahşice katledilmişti.
Seneyi devriyelerinde anma ve anlama etkinlikleri kapsamında Hür gençlik Aksaray ekibi, 15 Ekim Pazar günü saat 20.00'da Aksaray Bilim Merkezinde program düzenliyor.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan, Hür Gençlik Aksaray İl Başkanı Berat Özdemir şunları dile getirdi.

"2014 yılının 6-8 Ekim tarihinde vahşice ve hunharca katledilen Yasin Börü ve arkadaşlarını unutmamak, unutturmamak ve mücadelelerini anlamak adına her yıl etkinlikler düzenliyoruz. Tarih boyunca şahit olmuşuz ki dünya milletleri hakkın taraftarları ve batılın taraftarları olarak ikiye ayrılıyor ve aralarındaki mücadele durmaksızın devam ediyor. Hakkın neferleri batıla, küfüre ve karanlığa karşı mücadele verirken, batılın taraftarları ise adaletle, aydınlıkla ve Müslümanlarla savaşmakta, bu savaşı verirken hiçbir ilke, kural ve kanun gözetmemektedirler.

Sözlerine, programa genç yaşlı kadın erkek herkesi bekliyoruz şeklinde devam eden Özdemir,
Biz biliyoruz ki masumca kanları akan Yasin ve arkadaşları herkese bir idol olacaktır. Onları en güzel şekilde anlatabilmek adına programımıza Allah'ın kelamı olan Kuran-ı Kerim ile başlayıp, HÜDA PAR Aksaray İl Başkanı Bedih Çiftçi’nin açılış konuşması, o günleri anlatan sinevizyon gösterisi, günün anlam ve önemini anlatacak Araştırmacı Yazar Mehmet Göktaş Hoca'nın  konuşması ve tiyatro gösterisi ile son bulacaktır.

Bu güzel etkinliğimize herkesi davet ediyoruz."Dedi.



Salı 22.7 ° / 13.3 °
Çarşamba 23.6 ° / 12.3 °
Perşembe 21.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri