Yatırımcıların Aksaray´a ilgisi artarak devam ediyor

Yatırımcıların Aksaray´a ilgisi artarak devam ediyor

Yatırımcıların Aksaray´a ilgisi artarak devam ediyor

Coğrafi konumu, ulaşım kolaylığı ve sunulan yatırım avantajları Aksaray´ın yatırım için en ideal kent olma özelliğini arttırıyor. Mevcut OSB´de yer bulamayan yatırımcılar 500 hektarlık OSB genişleme alanında yatırım yapmak için çalışmalarını hızlandırdı.

Türkiye´nin 500 büyük sanayi kuruluşları arasında bulunan yalıtım alanında faaliyet gösteren İZOCAM A.Ş Aksaray´da yatırım için karar alan önemli firmalar arasında bulunuyor.

İZOCAM A.Ş Genel Müdürü Levent Gökçe şirket yönetim kurulundan bir heyet ile Vali Aykut Pekmez´i ziyaret etti. Valilik makamında kabul ettiği Gökçe ve şirket yöneticileri ile görüşen Vali Pekmez Aksaray´da yatırım yapmak için karar alan şirket yetkilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, Aksaray´da önemli sayıda uluslararası firmanın yatırım yaptığını bir çok firmanın da yatırım için Aksaray´ı tercih ettiğini belirtti.

Dünyadaki mevcut gelişmelere rağmen Türkiye´deki özellikle Aksaray´daki firmaların büyüme hedeflerini gerçekleştirmek için yatırımlarına devam ettiğini vurgulayan Vali Pekmez; Mercedes Benz Türk Aksaray Kamyon Fabrikasının kapasite artırımı için ilave yatırım yaparken Türk Japon ortaklığında kurulan Brisa Lastik Fabrikasının inşaatını tamamlamak üzere olduğunu fabrikanın deneme üretimlerine başladıklarını söyledi.

İZOCAM A.Ş´nin Aksaray´da yapmak istediği yatırımla ilgili bilgi alan Vali Pekmez; ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Gökçe ve şirket yöneticilerine teşekkür etti.

Ziyarette Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin, OSB Müdürü Ayhan Ermiş´te bulundu.



Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri