"Yavuz hırsız ev sahibini bastırır"Atasözü gerçek oldu

Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu savunma istedi

 
Aksaray Belediyespor´un 16 Aralık Pazar günü ilk yarının son maçında kendi sahasında cezası nedeni ile seyircisiz olarak oynadığı karşılaşma 0-0 sona ermişti. Karşılaşmanın sonunda Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Yılmaz Özlem´in fitili ateşlediği olaylar nedeniyle Aksaray Belediyespordan Futbol Federasyonu disiplin kurulu savunma istedi.
 
KARAR ÖNCESİ SAVUNMA
Futbol Federasyonu aldığı kararla,   68 Aksarayspor Kulübü hakkında; 16.12.2018 tarihinde oynanan 68 Aksarayspor Belediyespor- Medcem Silifke Belediyespor Spor Toto BAL müsabakasında, ilk kez çirkin kötü tezahüratı, çıkan saha olayları ve seyircisiz oynama cezasına uymayarak talimatlara aykırı hareketi nedeniyle savunmasının istenmesine karar verildi? denildi. 
 
TRİBÜNDE GÖREVLİLER VARDI
 
Aksaray Belediyespor ile Silifke Belediyespor arasında oynanan müsabakada, protokol tribünden bulunan şehrimizin protokolünden birkaç isimle birlikte, takımda forma giymeyen ve o maç için kadro da yer almayan futbolcularla, Gençlik ve Spor Müdürlüğü çalışanları ve gazetecilerin bulunduğu isimlere taraftarlar diyerek seyiecisiz oynama cezasına uyulmadı diyerek savunma istedi. Halbuki taraftarların bulunduğu kapalı tribünde bir tane bile seyirci olmamasını görmediler bile?
 
MERT YARAR´IN UÇAN TEKMESİ
Karşılaşmanın sonunda Silifke Belediyespor teknik direktörü ısrarla Aksaray belediyespor malzemecisi Hayri´nin üzerine giderek olay çıkartma çalışması ve hemen akabinde Silifke takımında oyuna 79.dakika da giren Mert Yarar´ın görüntülere yansıyan olayda Aksaray Belediyesporun stoperi Yasin Akyol´a uçan tekme atması, Aksaray Belediyesporlu Barış Çivelek´in göğsündeki krampon izleri de unutulmuş değil? 
 
SIRA SİYASİLERDE
Şimdi sıra siyasilerde, hafta başından bu yanan Aksaray sporu yalnız değildir ve üzerinde oyunlar oynatmayız diyerek şehirdeki iktidar ve muhalefet partilerinin temsilcileri bu konunun takipçisi olacağız demişlerdi. Şimdi sıra Belediyesporun vereceği savunmada ve siyasilerin şehrimizin hakkını savunmada?


Salı 12.6 ° / 4 °
Çarşamba 14 ° / 4.8 °
Perşembe 10.2 ° / 2.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri