Yazgı;Önceliğimiz Halkımızdır

Yazgı;Önceliğimiz Halkımızdır

Yazgı;Önceliğimiz Halkımızdır

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´nın vatandaşların sorunlarını dinleyip, istek ve taleplerini değerlendirmek için düzenlediği halk günü toplantıları devam ediyor.

Başkanlık Makamında düzenlenen Halk Günü´ne çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşlar, her zaman olduğu gibi istek ve sorunlarını Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ´ya ilettiler.

Vatandaşların sorunlarını birebir dinleyen Başkan Yazgı, ilgili daire müdürlerini çağırarak hemen çözüm üretilmesi ve vatandaşların bilgilendirilmesi konusunda talimat verdi.

Halk gününde onlarca vatandaşı makamında kabul eden Başkan Yazgı" Bizler, halkımızın sorunlarını çok iyi bilen yöneticiler olarak Vatandaşlarımız ve şehrimiz için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Mahalle meclisi toplantıları ve mahalle muhtarlarımızla yaptığımız istişarelerde halkımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz ve çözüm üretiyoruz. Tabi vatandaşlarımız taleplerini birebir olarak bize de iletiyorlar. Ancak biz her hafta Salı günleri halk günü düzenliyoruz.  Hemşerilerimizi dinleyerek Sorunlarına çözüm buluyoruz.

Bu arada Aksaray´ımıza yaptığımız hizmetlerden dolayı da birçok vatandaşımızdan Teşekkür aldık. Allah razı olsun. Biz halkımızın ve hemşerilerimizin duaları ile hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz.? şeklinde konuştu.

  VATANDAŞLAR HALK GÜNÜNDEN ÇOK MEMNUN

           Başkanla yüz yüze görüşerek sorunlarını ileten vatandaşlar, kendilerini makamında kabul eden Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ?ya teşekkür ederek ? Başkanımız sağ olsun bizleri makamında kabul ederek sorunlarımızı dinledi. Çözüm bulunması konusunda talimat verdi. Başkanımıza halk olarak bizi kabul edip sorunlarımıza çözüm bulduğu için çok Teşekkür ediyoruz? şeklinde konuştular ve memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

 



Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri