Yeşim Pekmez: ?Şehitlerimizin emaneti aileleri ve gazilerimizi ziyaret etmekten onur duyuyoruz?

Yeşim Pekmez: ?Şehitlerimizin emaneti aileleri ve gazilerimizi ziyaret etmekten onur duyuyoruz?

Yeşim Pekmez: ?Şehitlerimizin emaneti aileleri ve gazilerimizi ziyaret etmekten onur duyuyoruz?

Aksaray Valisi Aykut Pekmez´in eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi şehit aileleri ve gazilere ziyaretlerini sürdürüyor. Şehit yakınları ve gazilerle yakından ilgilenen Yeşim Pekmez Hanımefendi ziyaretlerinde ailelerle görüşerek varsa sorunlarının çözümü ve eksikliklerin giderilmesi için gayret gösteriyor.

Yeşim Pekmez beraberinde Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül´ün eşi Semiha Sarıgül, Emniyet Müdürü Ali Karabağ´ın eşi Reyhan Karabağ, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk ile merkeze bağlı Sevinçli Köyünde yaşayan şehit yakınları ve gaziyi evlerinde ziyaret etti.

1999 yılında Van Çaldıran´da vatani görevini yaparken şehit olan Adem Katık´ın annesi Adife, babası Ramazan Katık ile aynı köyde yaşayan 1974 yılında gazi olan Seyit Kocaoğlan´ı ziyaret eden Yeşim Pekmez Hanımefendi; şehit yakınları ve gazi Kocaoğlan ve yakınları ile bir süre sohbet etti.

Şehit ve gaziler sayesinde vatan topraklarının kıyamete kadar var olacağını ifade eden Pekmez; ?Şehitlerimizin sayesinde özgürce yaşayabiliyoruz. Onların haklarını ödeyemeyeceğimizi biliyoruz. Şehit ailelerimizin acısını yürekten paylaşıyoruz. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Ailelerine ve yakınlarına Allah sabırlar versin. Bizler her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz.´ dedi.

Aksaray´da yaşayan şehit yakınları ve gazileri ziyaret etmekten büyük onur duyduklarını kaydeden Pekmez; yaptıkları ziyaretlerle şehitlerin emanetleri olan ailelerinin ve gazilere yalnız olmadıklarını onlara hissettirmek; devletin ve milletin her zaman kendilerine minnettar olduğunu göstermek olduğunu söyledi.

Kendilerini ziyaret eden Yeşim Pekmez ve beraberindeki heyete teşekkür eden şehit yakınları ve gazi yakınları ziyaretlerden büyük memnuniyet duyduklarını belirttiler.



Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri