Yollar buz pistine döndü,kaza üstüne kaza oldu

Yollar buz pistine döndü,kaza üstüne kaza oldu

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Aksaray´da kuvvetli  kar yağışının ardından birçok bölgede buzlanma oldu. Sabah işlerine gitmek için yola cikan  sürücüler zor anlar yaşadı.Aksaray-Ankara-Adana-Nevşehir karayollarında peş peşe çok sayıda maddi hasarlı ve yaralamalı kaza meydana geldi. Emniyet,112,itfaiye ve AFAD ekipleri gün boyunca karayollarında  kazadan kazaya koşturdu. Trafik ekipleri başka kazaların yaşanmaması için sürücüleri uyararak kontrollü bir şekilde gitmelerini sağlamaya çalıştı. 
 
2 TIR ÇARPIŞTI,ARAÇTA SIKIŞAN SÜRÜCÜ 45 DAKİKALIK ÇALIŞMA İLE KURTARILDI
 
Aksaray - Adana karayolu Taşpınar kasabası civarında Dağdibi tesisi önünde meydana gelen ve iki tırın karıştığı trafik kazasında araç içinde sıkışan tır Şoförü AFAD ekiplerince  45 dakikalık çalışma ile kurtarıldı.Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
 
YOLDA MAHSUR KALAN AİLENİN YARDIMINA AFAD YETİŞTİ
 
Adana yolu 50.´nci  Kilometresinde araçlarının kara saplanması ve arıza yapması sonucu yolda mahsur kalan biri engelli 3 kişilik aile AFAD ekiplerince  bulundukları yerden alınarak Aksaray merkeze getirildi.Ekipler kara saplanan aracı  çekici yardımı ile bulundugu yerden çıkartarak, aileye teslim etti.
 
 
 


Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri