Menü Aksarayhaber68 |aksaray haberIaksaray haberleri | son dakika aksarayhaberleri |aksaray 68I68 aksaray | aksaray haber | Aksaray Haberleri|Aksaray Haber|sondakikaaksaray haberler|aksaray 68 haberaksaraygazetesi aksaray |aksaraydan haber | aksaray televizyonu |haberaksaray
Tarih: 14.01.2021 16:49
Aksaray'da kar yağışı yüzleri güldürdü

Aksaray'da kar yağışı yüzleri güldürdü

Facebook Twitter Linked-in

Ülke genelinde yaşanan kuraklığın ardından Aksaray’daki kar yağışı vatandaşların yüzünü güldürdü. Öğle saatlerinde başlayan kar yağışı halen etkisini sürdürürken, kentin birçok kesimi beyaza büründü. Kuraklık çanlarının çaldığı bu günlerde kendisini gösteren kar yağışı vatandaşlar tarafından bereket olarak ifade edilirken, çocuklarda sokaklarda kartopu oynayarak karın tadını çıkardı. Yağış nedeniyle trafikte de kısmen duraklamalar olurken, meteorolojiden alınan bilgilere göre kar yağışının gün boyu sürmesi beklendiği öğrenildi.
Kuraklığında gideceğini belirten Ahmet Özer (78), “Vallahi ne söyleyeyim kardeşim. Bu millet azdı. Cenabı Allah yine veriyor. Kurban olayım bu Allah’ıma ben. Azdı bu millet. Kurban olduğum veriyor, kuraklığı da atacak” ifadelerini kullandı. Rüştü Çiftçi (62) ise, “Allah’a şükür bereket geldi. Bundan sonra daha da iyi olacak Allah’ın izniyle” dedi. 
Kartopu oynayan çocuklar ise kar yağışı bayram sevincine benzeterek mutluluklarını dile getirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —