Menü Aksarayhaber68 |aksaray haberIaksaray haberleri | son dakika aksarayhaberleri |aksaray 68I68 aksaray | aksaray haber | Aksaray Haberleri|Aksaray Haber|sondakikaaksaray haberler|aksaray 68 haberaksaraygazetesi aksaray |aksaraydan haber | aksaray televizyonu |haberaksaray
Tarih: 29.10.2024 10:50
Bakan Bolat, Kuzey Makedonya Ekonomi ve Çalışma Bakanı Durmusi ile görüştü

Bakan Bolat, Kuzey Makedonya Ekonomi ve Çalışma Bakanı Durmusi ile görüştü

Facebook Twitter Linked-in

ANKARA, (DHA)- TİCARET Bakanı Ömer Bolat, Kuzey Makedonya Ekonomi ve Çalışma Bakanı Besar Durmusi ile Ankara'da bir araya geldi.

Bakan Bolat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün Ticaret Bakanlığımızda Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Ekonomi ve Çalışma Bakanı Besar Durmusi ile bir araya gelerek, iki ülke arasındaki ekonomik ve ticari ilişkileri ve önümüzdeki dönemde birlikte atacağımız adımları ele aldık. Türkiye olarak, firmalarımızın önemli yatırımcı gruplar arasında yer aldığı ve en büyük 7'nci ticaret ortağı olduğumuz Kuzey Makedonya ile ikili ticaret hacmimizi artırmaya ve başta savunma sanayi olmak üzere iş birliği alanlarımızı güçlendirmeye büyük bir önem veriyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimiz toplantımızın ikili iş birliğimizin derinleşmesine katkı sağlamasını temenni ediyor, Cumhuriyetimizin 101'inci yılını kutladığımız bu şanlı günde misafirimiz olan kıymetli Bakanı ve heyetini ağırlamaktan mutluluk duyuyorum" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI




Orjinal Habere Git
Bakan Bolat, Kuzey Makedonya Ekonomi ve Çalışma Bakanı Durmusi ile görüştü
— HABER SONU —