Menü Aksarayhaber68 |aksaray haberIaksaray haberleri | son dakika aksarayhaberleri |aksaray 68I68 aksaray | aksaray haber | Aksaray Haberleri|Aksaray Haber|sondakikaaksaray haberler|aksaray 68 haberaksaraygazetesi aksaray |aksaraydan haber | aksaray televizyonu |haberaksaray
Tarih: 14.09.2025 20:17
Bakan Fidan; Katar, Mısır, Irak ve Pakistanlı mevkidaşlarıyla görüştü

Bakan Fidan; Katar, Mısır, Irak ve Pakistanlı mevkidaşlarıyla görüştü

Facebook Twitter Linked-in

ANKARA, (DHA)- DIŞİŞLERİ Bakanı Hakan Fidan, İslam İşbirliği Teşkilatı-Arap Ligi Olağanüstü Ortak Zirvesi Dışişleri Bakanları Toplantısı için bulunduğu Doha'da; Katar, Mısır, Irak ve Pakistanlı mevkidaşlarıyla ayrı ayrı görüşmeler gerçekleştirdi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Doha'da düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı-Arap Ligi Olağanüstü Ortak Zirvesi Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katıldı. Bakan Fidan toplantının ardından, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, Mısır Dışişleri Bakanı Badr Abdelatty, Irak Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin ve Pakistan Dışişleri Bakanı Mohammad Ishaq Dar ile bir araya geldi. (DHA)

FOTOĞRAFLI




Orjinal Habere Git
Bakan Fidan; Katar, Mısır, Irak ve Pakistanlı mevkidaşlarıyla görüştü
— HABER SONU —