Menü Aksarayhaber68 |aksaray haberIaksaray haberleri | son dakika aksarayhaberleri |aksaray 68I68 aksaray | aksaray haber | Aksaray Haberleri|Aksaray Haber|sondakikaaksaray haberler|aksaray 68 haberaksaraygazetesi aksaray |aksaraydan haber | aksaray televizyonu |haberaksaray
Tarih: 20.11.2024 18:22
Bakan Uraloğlu, Pakistan Özelleştirme, Yatırım Kurulu ve İletişim Federal Bakanı Khan ile görüştü

Bakan Uraloğlu, Pakistan Özelleştirme, Yatırım Kurulu ve İletişim Federal Bakanı Khan ile görüştü

Facebook Twitter Linked-in

AZERBAYCAN, (DHA) - ULAŞTIRMA ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakü'de Pakistan Özelleştirme, Yatırım Kurulu ve İletişim Federal Bakanı Abdul Aleem Khan ile görüştü.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakü'de gerçekleştirilen COP29 İklim Değişikliği Konferansı kapsamında Pakistan Özelleştirme, Yatırım Kurulu ve İletişim Federal Bakanı Abdul Aleem Khan ile bir araya geldi. İki bakan, Türkiye-Pakistan arasındaki ticaret ve yatırım iş birliğini güçlendirmek adına karşılıklı istişarelerde bulundu.

Bakan Uraloğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yapacağımız ortak projeler sayesinde ilişkilerimizi daha da ileriye taşıyacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
Bakan Uraloğlu, Pakistan Özelleştirme, Yatırım Kurulu ve İletişim Federal Bakanı Khan ile görüştü
— HABER SONU —