Menü Aksarayhaber68 |aksaray haberIaksaray haberleri | son dakika aksarayhaberleri |aksaray 68I68 aksaray | aksaray haber | Aksaray Haberleri|Aksaray Haber|sondakikaaksaray haberler|aksaray 68 haberaksaraygazetesi aksaray |aksaraydan haber | aksaray televizyonu |haberaksaray
Tarih: 13.08.2025 15:22
Bentonit fabrikasında makineye sıkışan işçi ağır yaralandı

Bentonit fabrikasında makineye sıkışan işçi ağır yaralandı

Facebook Twitter Linked-in

Emrah GEMİCİOĞLU-Yücel ARSLANTEKE/ORDU, (DHA)- ORDU'nun Fatsa ilçesinde bir bentonit fabrikasında kutu paketleme işçisi Tevfik Emre Ateş (26), kol ve göğüs kısmının makineye sıkışması sonucu ağır yaralandı.

Olay, saat 07.00 sıralarında Fatsa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir bentonit fabrikasında meydana geldi. Fabrikada kutu paketleme işçisi olarak çalışan Tevfik Emre Ateş'in kol ve göğüs kısmı, kutu paketleme makinesine sıkıştı. İşçilerin ihbarı üzerine adrese polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ateş'i sıkıştığı makineden mesai arkadaşları çıkardı. Ağır yaralanan Tevfik Emre Ateş, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ambulansla Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, buradan da Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Ateş'in sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI




Orjinal Habere Git
Bentonit fabrikasında makineye sıkışan işçi ağır yaralandı
— HABER SONU —