Menü Aksarayhaber68 |aksaray haberIaksaray haberleri | son dakika aksarayhaberleri |aksaray 68I68 aksaray | aksaray haber | Aksaray Haberleri|Aksaray Haber|sondakikaaksaray haberler|aksaray 68 haberaksaraygazetesi aksaray |aksaraydan haber | aksaray televizyonu |haberaksaray
Tarih: 24.02.2025 13:32
Blendere sıkıştırdığı parmağı operasyonla kurtarıldı

Blendere sıkıştırdığı parmağı operasyonla kurtarıldı

Facebook Twitter Linked-in

Zehra BAYKAL/YALOVA, (DHA)- YALOVA'da Aslı Küçük'ün (30) yemek yapmak için kullanacağı blenderin ucuna sıkışan parmağı, itfaiye ve sağlık ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü cerrahi müdahaleyle kurtarıldı.

Olay, dün saat 19.00 sıralarında Kazım Patıl Caddesi'ndeki bir evde meydana geldi. Aslı Küçük, yemek yapmak için kullandığı blenderin ucundaki metal aparat çıkınca, takmak istedi. Makineyi fişte unutan Küçük, yanlışlıkla blenderin çalıştırma tuşuna basınca, sol elinin başparmağı makine ile ucundaki metal aparat arasına sıkıştı. İhbarla adrese itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Aslı Küçük ambulansla Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Küçük'ün parmağı, itfaiye ve sağlık ekiplerinin birlikte yürüttüğü cerrahi müdahale ile kurtarıldı. Küçük'ün parmağına 4 dikiş atılırken, o anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI




Orjinal Habere Git
Blendere sıkıştırdığı parmağı operasyonla kurtarıldı
— HABER SONU —