Menü Aksarayhaber68 |aksaray haberIaksaray haberleri | son dakika aksarayhaberleri |aksaray 68I68 aksaray | aksaray haber | Aksaray Haberleri|Aksaray Haber|sondakikaaksaray haberler|aksaray 68 haberaksaraygazetesi aksaray |aksaraydan haber | aksaray televizyonu |haberaksaray
Tarih: 23.10.2024 16:14
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Venezuela Devlet Başkanı Maduro ile görüştü - (Geniş Haber)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Venezuela Devlet Başkanı Maduro ile görüştü - (Geniş Haber)

Facebook Twitter Linked-in

RUSYA, (DHA) - CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Rusya'ya bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nde düzenlenen BRICS Zirvesi'ne katılmak üzere gittiği Kazan'da Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile görüştü.

Görüşmede Türkiye ile Venezuela ikili ilişkileri, bölgesel ve küresel konular ele alındı.Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Türkiye ile Venezuela ilişkilerinin son yıllarda birçok alanda geliştiğini, iş birliğinin daha ileriye taşınması için adımlar atmayı sürdüreceklerini ifade etti.

Görüşmeye ilişkin yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, İsrail'in yayılan saldırganlığının sadece Orta Doğu'nun değil, dünyanın tamamının huzur ve güvenliğini tehdit ettiğini, uluslararası toplumun İsrail'i durdurmak için acil ve etkili adımlar atması gerektiğini belirttiği vurgulandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

----------------------------

- Görüşmeden görüntüler




Orjinal Habere Git
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Venezuela Devlet Başkanı Maduro ile görüştü - (Geniş Haber)
— HABER SONU —