Menü Aksarayhaber68 |aksaray haberIaksaray haberleri | son dakika aksarayhaberleri |aksaray 68I68 aksaray | aksaray haber | Aksaray Haberleri|Aksaray Haber|sondakikaaksaray haberler|aksaray 68 haberaksaraygazetesi aksaray |aksaraydan haber | aksaray televizyonu |haberaksaray
Tarih: 14.10.2024 12:03
Doğa yürüyüşçüleri, patikada gördükleri oluklu kertenkeleyi görüntüledi

Doğa yürüyüşçüleri, patikada gördükleri oluklu kertenkeleyi görüntüledi

Facebook Twitter Linked-in

Ünsal YÜCEL/EDİRNE, (DHA)- EDİRNE'nin Keşan ilçesinde doğa yürüyüşü yapan, Saros Doğa ve Spor Derneği (SARDOS) üyeleri, patikada gördükleri oluklu kertenkeleyi ilgiyle izleyerek, cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

Keşan SARDOS üyeleri, dün Enez'in Karaincirli köyü sahili ile Keşan'ın Yayla köyü sahilleri arasında doğa yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüşçüler, Yayla köyü sahili yakınlarındaki ormanlık alanda girdikleri patikada halk arasında 'kör yılan' olarak da adlandırılan ve tamamen zararsız olan, yaklaşık 1,5 metre boyundaki oluklu kertenkele ile karşılaştı. Yürüyüşçüler, patikada gördükleri oluklu kertenkeleyi ilgiyle izleyerek, cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Yürüyüşçülerin yanına yaklaştığı oluklu kertenkele, bir süre sonra patikadan çıkıp, yaprakların arasına girerek gözden kayboldu. (DHA)

FOTOĞRAFLI




Orjinal Habere Git
Doğa yürüyüşçüleri, patikada gördükleri oluklu kertenkeleyi görüntüledi
— HABER SONU —